Linux-Hyundai i30 kombi, 1.6 MPi CVVT, p. weekend, aqua blue

Založte si své téma a představte svojí i30 ostatním

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

vom
*
Příspěvky: 17
Registrován: 05 led 2011, 22:25

Re: Linux-Hyundai i30 kombi, 1.6 MPi CVVT, p. weekend, aqua

Příspěvek od vom »

Ahoj, gratuluji k novému autu. Ta navštěva v autě je kuna, má zkušenost s jakým-koli sprejem špatná, týden max a byla tam znova.Takže jsem si nechal namontovat v Hyundai (prý originál) plašič a musím říct že to pomohlo, 2 roky mám klid a parkuju pořád na tom samém místě, kde mi to kuny navštěvovali a ohlodali hadici sání a kabely ke svíčkám. Teď 100% v pořádku. Dále k tomu řízení řešil jsem to přes půl roku. Nový SW nahrát nejde, takže dále reklamace, ta trvala asi 3 měsíce, pořád to zkoušeli. Projel to se mnou prodejce, potom s technikem, pak technik sám, nakonec jsem jel ještě s tím nejvyšším technikem a uznal že bude potřeba výměna. Ta trvala asi 4 týdny, než dovezli komplet řízení z Koreje. Takže po 6 měsících, kdy jsem několikrát navštivil servis mi vyměnili komplet řízení (vše co šlo od volantu k poloose). Nyní po asi 5 měsících zatím vše naprosto v pořádku a doufám že to vydrží na pořád. Jinak jsem s autem spokojen. Přeji Ti spoustu km bez dalších komplikací. Ahoj
Reklama
 

Uživatelský avatar
JoRy
**
Příspěvky: 217
Registrován: 09 kvě 2013, 19:04
Bydliště: Praha

Re: Linux-Hyundai i30 kombi, 1.6 MPi CVVT, p. weekend, aqua

Příspěvek od JoRy »

Linux píše:Dlouho jsem nepřidal žádné nové poznatky a zkušenosti.

Takže jsem těsně před 1. garančkou a mám najeto cca. 15.000 km. Zítra jdu do servisu, protože se mě od zadní nápravy ozývá jakési klepání, uvidíme co to bude. Kamarád garážník má podezření na tyčku stabilizátoru. Ale dělá to jen někdy, při přejetí nějaké nerovnosti.

Také už mám odřené zadní dveře, rýha až na základ. Stalo se mi to na parkovišti u hřiště, kde bohužel nejsou žádné kamery, tak jsem nemohl nikoho chytit. Chtěl bych to přestříkat, ale nevím, jestli to řešit přes havarijku, co myslíte?

Jinak s autem spokojenost veliká, jezdím tak v průměru za 6,5-7 litrů, jen času na mytí je málo :-)
Určitě to na havarijko zkus, ale dobré je si zjistit kolik bude stát oprava a o kolik ti případně buď zvednou bonus nebo zkrátí najeté nějaké měsíce. Na detaily se mne neptej :-)
Hyundai i30 combi (07/2013), 1.6 GDI + další příslušenství
(Koupeno a servisováno v Hyundai Centrum Praha - Dolní Počernice)
Spritmonitor: http://goo.gl/Jkij5e
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Auta členů“