Udělal jsem si výlet do České Lípy a navštívil tamní čalounictví. Strávil jsem tam hodinu a musím říct, že jsem se dozvěděl spoustu věcí a že ten chlapík bude ve svém oboru odborníkem, neboť ho využívá i tamní VW a je na něm vidět, že ho to baví. Viděl jsem jeho práci a dám vydělat jemu. Za cenu o něco málo vyšší než bych dal MADu budu mít i tapec ve dveřích a nový potah volantu a šaltpáky.
http://www.autocalounictvi-cl.cz/8-fotogalerie.html
Mě teď čeká zasouložená dovolená, takže jsem se s ním domluvil, že to rozjedem koncem července. Už abych měl po dovolený

Zajímavý stránky.
 Zajímavý stránky. )Co jsem tak zkoukl cca tři, čtyři nabídky, všechny byly na pravou stranu. Tím pádem ať je to jak chce (ty stránky ve mě nebudí zrovna důvěru), jsem pevně rozhodnut dát vydělat chlapíkovi z České Lípy. Takže vlastně i on by Ti měl poděkovat
 )Co jsem tak zkoukl cca tři, čtyři nabídky, všechny byly na pravou stranu. Tím pádem ať je to jak chce (ty stránky ve mě nebudí zrovna důvěru), jsem pevně rozhodnut dát vydělat chlapíkovi z České Lípy. Takže vlastně i on by Ti měl poděkovat 

](./images/smilies/eusa_wall.gif) Teď si tak nějak nejsem úplně jistý, jestli se do toho mám právě u něj pouštět. Četl jsem teď totiž toto:
  Teď si tak nějak nejsem úplně jistý, jestli se do toho mám právě u něj pouštět. Četl jsem teď totiž toto: