Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Něco podobnýho mně to dělalo,když jsem natankoval nekvalitní benzín.Tak jsem tam dal 20l. W-power a bylo to o-k.Nepodtáčíš motor?Konzultoval jsem to z mechanikem a dlouhodobý podtáčení může mít vliv na různý cukání nižší výkon atd.Tomino82 píše:Tím cukáním motoru myslíte pánové to, že při změny z neutrálu na rychlost to cuklo nebo jen při zmáčknutí plynu? To totiž dělá mě. Jedu na trojku, pustím plyn, nechám to chvíli ve městě dojet a když chci zas zmáčknout plyn, tak mi to pořádně cukne a pak až zareaguje. Vám se stáválo to samé?
Hmm, tak benzinem to nebude, dela mi to uz celej rok co to mam. Podtáčením to není, řadit umím a na tohle jsem sám dost citlivej, ono to možná bude tím, že mi pedál plynu reaguje až po centimetru co ho sešlápnu. No, prokonzultuju to s mechanikem, už mam těch problémů v autě dost a v lednu jedu do Butovic, to autorizovanýho na hyuindaie, tak doufam ze mi tam pomuzou s otackama a timhle cukanimTommas33 píše:Něco podobnýho mně to dělalo,když jsem natankoval nekvalitní benzín.Tak jsem tam dal 20l. W-power a bylo to o-k.Nepodtáčíš motor?Konzultoval jsem to z mechanikem a dlouhodobý podtáčení může mít vliv na různý cukání nižší výkon atd.Tomino82 píše:Tím cukáním motoru myslíte pánové to, že při změny z neutrálu na rychlost to cuklo nebo jen při zmáčknutí plynu? To totiž dělá mě. Jedu na trojku, pustím plyn, nechám to chvíli ve městě dojet a když chci zas zmáčknout plyn, tak mi to pořádně cukne a pak až zareaguje. Vám se stáválo to samé?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |