myslíš Slovenskóó.darryl píše:Slovesko, země neomezených možností.![]()

Moderátor: Moderátoři
myslíš Slovenskóó.darryl píše:Slovesko, země neomezených možností.![]()
16 palců máš kola na autě, tak proto trochu škodolibého smíchunorthon píše:Napísal som myslím 16palcove neviem koľko majú je to blbosť.
Teď mě jen napadlo, neměl jsi nastavený na radiu Fader (nastavení hlasitosti předek/zadek) na předek 100% , zadek 0% když jsi to zkoušelnorthon píše:Ja som to riešil.. Mám jedno z prvých I20 na Slovensku a je pravda že prvé modely majú predprípravu v zadných dverách. Kúpil som si nové reproduktory a chcel som ich tam namontovať ale problém je v tom že tie kabely sú mŕtve ... Tie repárky vôbec nehrajú a mechanik mi povedal ze problém bude asi v zapojení v rádiu ale na to by trebalo rozobrat pristrojovku a pozrieť sa na rádio čo ja som absolútne vylúčil.Nové repraky som si dal namontovat do predných dverí a som absolútne spokojný.
A máš i20 kdy vyrobenou a výbavu? Jinak bych se tam taky rád podival, ale zaboha nemohu vymontovat kličku oken, máš taky švihadla vzadu, jak si řešil vymontování? díkAvital píše:Přátelé, zrovna jsem rozebral zadní dveře a bohužel, dráty na repro chybí. Jinak průměr repro je 16.5 cm.. to znamená třeba od Pioneer TS-G 17.. podle chuti a peněženek
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |