na ty lišty jsem zvědavý a ty sedačky jsou jasný.. si zkus v autě... rukou nebo za pomoci spolujezdce... zmáčkni sedák sedačky a uvidíš, že se to rozsvítí jakmile to zatížíš...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

. Já mám právě pocit, že mě prodejce upozorňoval, že v případě naložení věci na zadní sedačky je potřeba zapnout pásy, jinak to bude upozorňovat. Tak jsem si nebyl jistý.
 . Já mám právě pocit, že mě prodejce upozorňoval, že v případě naložení věci na zadní sedačky je potřeba zapnout pásy, jinak to bude upozorňovat. Tak jsem si nebyl jistý. . Stejně ale mám v plánu nechat udělat fólie na skla, takže i tím to vyřeším
 . Stejně ale mám v plánu nechat udělat fólie na skla, takže i tím to vyřeším   .
 .
 vzadu není žádné čidlo v sedáku... teda u mého auta to tak určitě není...
 vzadu není žádné čidlo v sedáku... teda u mého auta to tak určitě není... , mám tam cestu pro zástěrky. Rovnou si tam sednu do vystavené i30 a porovnám zrcátko, zda se chová stejně. Fólie budou tak za dva týdny
 , mám tam cestu pro zástěrky. Rovnou si tam sednu do vystavené i30 a porovnám zrcátko, zda se chová stejně. Fólie budou tak za dva týdny   .
 . 

. Nejsou to zástěrky jak na Defender
 . Nejsou to zástěrky jak na Defender   . Dávám je jen na předek, kvůli odletujícím kamínkům a posypu, abych neměl omlácené dveře
 . Dávám je jen na předek, kvůli odletujícím kamínkům a posypu, abych neměl omlácené dveře   . Na zadku nebudou, tak je jen plastový nárazník
 . Na zadku nebudou, tak je jen plastový nárazník   .
 .
 . Na zadek to jsou další výdaje a pro mě žádný užitek
 . Na zadek to jsou další výdaje a pro mě žádný užitek   .
 . .
 .
 .
 . 

rofl
 rofl 

, tak tedy Land Premium
 , tak tedy Land Premium   . To už trošku sedí
 . To už trošku sedí   .
 . .
 .

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |