Alf6 píše:axel
sarin: tak jak se chova wet coat v tomto destivem počasí?
Ahoj Alfe, akorád jsem se vrátil z krátké dovolené a měl jsem dnes možnost wetcoat využít opravdu naplno. Z Hradce Králové do Prahy byla na dálnici průtrž jako prase, dalo se jet tak 90, všude plno vody, ale stěrače jsem nepouštěl. Voda jen dostříkla na sklo a byla pryč

Fakt mě to překvapilo. V tý průtrži fakt dobrý a docela jsem se divil, že po 300 km cesty většinou v dešti a auto je pořád čistý, super.
Jinak gumy i v tý vodě paráda, držely stopu, žádný plavání nebo zpomalení, když jsem vjel do větší vody. Celkem mile překvapen.
Sjezdil jsem okolí Žamberka, dále vyhlídka v Oblacích (doporučuju, moc hezký). Ty cesty v této části republiky jsou za trest. Všude serpentiny (tady jsem byl rád za větší kola a super gumy, který držely stopu), silnice úzký, někdy jen na auto a pak jsem jel tu nejhorší silnicí, cca 10 km, šířka na auto, samá díra, děs běs. Sice jsou všude cyklotrasy, tojo, ale peníze na silnice už asi došly
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
V této části republiky bys svou spotřebu těžko udržel, tady dostávalo auto zabrat. I brzdy už místama vadly, bylo znát, že už se jim tolik nechce. Ale ani se nedivim, protože to bylo pořád brzda, plyn, brzda, plyn. Bydlet tady, tak si koupim automat, fakt už mě to řazení nebavilo.