Problem s original handsfree - presmerovani do telefonu

Přístrojovka, ovladače, sedadla, zavazadlový prostor.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
prof0021
*
Příspěvky: 23
Registrován: 27 pro 2012, 08:15

Problem s original handsfree - presmerovani do telefonu

Příspěvek od prof0021 »

Ahojte.

Mám i30 kombi rok výroby podzim 2012 (viz dole). Až donedávna jsem s plnou spokojeností používal original vestavěné handsfree. Před několika týdny se mi začal objevovat problém, který jsem zprvu přisuzoval nějaké aktualizaci mého telefonu (Xiaomi Mi2s). Ale nyní mám jiný telefon (Elephone P9000) a problém přetrvává.

Když mi někdo volá, tak mi normálně začne telefon zvonit v reprácích a já na displeji auta vidím, kdo mi volám. Jakmile dám přijmout, objeví se mi na displeji auta "Call transferred to phone" a já musím najít telefon, na kterém hovor opět přesměruji do handsfree. Procházel jsem nastavení a nic jsem nenašel. Taky vím, že jsem si nic nikde nepřenastavoval. Nevíte, čím to může být? Takto je handsfree nepoužitelná.

Díky za jakékoliv tipy.

Ještě přidám pár postřehů, které jsem našel na tomto webu: http://sync.hyundai.co.in/faq.html

- při příchozím hovoru a po automatickém přesměrování hovoru do telefonu můžu podržet zelené sluchátko na volantu po delší dobu a hovor se mi přesměruje zpět do handsfree. Bohužel to musím dělat pokaždé. S každým dalším hodovorem se zase hovor automaticky přesměrovává do telefonu
- při odchozím hovoru to funguje až když mi protější strana zvedne hovor. Pokud to udělám dřív, tak se mi na displeji v autě objeví chyba při komunikaci přes bluetooth a hovor již nelze přes handsfree ovládat.

Mám obavy, že když s tím zajdu do servisu, tak stejně nebudou vědět, co s tím :-( . Jsou to mechanici a ne ajťáci.
Hyundai i30 kombi, 2012, 1,6 GDI, trikolor, paket style, cashmere brown
Renault Laguna, 1999, 1,8 16V 88kw, dark blue
Renault Twingo
Reklama
 

Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Interiér“