Ze je to tady videt mne vůbec nevadí. Ucel, pro který jsem potah daval to splnilo

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ostatně je to na vkusu každého soudruha,soudruzi ... Spíš jsem tě považoval za pečlivku a puntičkáře ... podle aktuálního slovníku za DETAILERA ... to jsi tam už mohl dát ten potah, co se jen nasadí a nemusí se obšívat. Proto strhávám body a dnešní večeří hodnotím známkou 4 ...Alf6 píše:Mne se ta kombinace libi a proto sem si ji vybral, tak se opovaz tu psat něco v tom smyslu, ze tobe ne!!![]()
Ze je to tady videt mne vůbec nevadí. Ucel, pro který jsem potah daval to splnilo
Axel.Foley píše:JirkaN: Taktizuješ?
JirkaN píše:Ostatně je to na vkusu každého soudruha,soudruzi ... Spíš jsem tě považoval za pečlivku a puntičkáře ... podle aktuálního slovníku za DETAILERA ... to jsi tam už mohl dát ten potah, co se jen nasadí a nemusí se obšívat. Proto strhávám body a dnešní večeří hodnotím známkou 4 ...Alf6 píše:Mne se ta kombinace libi a proto sem si ji vybral, tak se opovaz tu psat něco v tom smyslu, ze tobe ne!!![]()
Ze je to tady videt mne vůbec nevadí. Ucel, pro který jsem potah daval to splniloA zeptám se, kdo vaří zítra ...
![]()
![]()
ten sem tam mel predtimco se jen nasadí a nemusí se obšívat
bohužel ti to pokazí tvůj nájezd a budeš muset vyměnit olej![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |