Copak musí být v sekci živo jen kvůli problémům, pánové? U Alfa mrtvo rozhodně není, takže když tam Igore vymaluješ tu svojí krásku, tak to tam oživíš, to strach nemám

A já jsem to tu psal, kdyby se u nás AD Ela prodávala, tak manželka s velkou pravděpodobností nemá GD, ale šel bych pro ní do Ely.....
Díky petzle, dneska jsem zase cestou do práce neodolal a párkrát to poslal k omezovači. Bohužel to provádím v zatáčce tak nemám moc čas čučet na omezovač, ale od určitých otáček už není vůbec poznat, že to je tříhrnek, prostě to "řve". Tipuju, tak od 4.500 možná 5.000 ot/min. Zítra si chci užít s naší holčičkou DOD, tak to vezmu ještě přes jeden dobrý úsek a tam bych se mohl snad otáčkoměru věnovat víc.
Jsem už celkem "starej", takže z nějakýho blbnutí a propadání prvotnímu nadšení jsem vyrostl, ale tohle autíčko mě začíná docela bavit

. Za zábavu nebo dokonce adrenalin bych to tedy neoznačil, ale je to takové "uvolňující" (fakt sorry, lepší vyjádření mě nenapadlo).
Co se nějakého psaní týče, Igor mě u ix35 "vyprudil" k recenzi na moje.auto.cz zhruba po půl roce, myslím, že pokud se donutím, tady to bude podobné, tedy časově

.
A já jsem to ve vlákně k i30 III myslel s Honzou Koubkem vážně. Pokud se petzle chceš o testovaném autě něco skutečně dozvědět, a to v kontextu toho kam na trhu míří a co od něj kupující budou čekat, přičemž absolutní srovnání též nechybí, tak si na Stream.cz najdi pořad Meziplyn. Nové díly jsou vždy v neděli a těším se na to jako před 30 lety na nový díl Auto-Moto-Revue s Hrnčířem a Dolejšem! Má i pořad o ojetých autech a tak super udělané.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate