ale prd, co by vlekla, ta 1.4 jezdi v prumeru ve meste o pul litru vic jak gdi, dalky taky za neco malo vic, spis nechapu jak nekteri klouboucnici s tema 1.4kama dokazi jezdit za 6 apod.
nejvic jsem jezdil se studenym motorem 5-6km trasu a vychazelo to na cca 8/100 dlouhodobe, delsi cesty jsem jezdil za cca 7,2/100, v GDI jsem stejnou trasu, nez jsem se prestehoval jezdil za 7,5/100, dalku jsem nejniz jel na celou nadrz dle realnyho tankovani za 6,2/100
problem te 1.4 je jedina vec, pokud clovek chce jezdit svizneji, coz ja bohuzel nebo bohudik jezdim, tak tomu musi vic slapat a drzet to v otackach, kazdopadne v jedne osobe ten hatch lita docela slusne i na to ze to je obyc. atmo
jinak jsem dokazal stabilne letet do prahy po dalnici s tou 1.4 i 180km/hod a auto melo jiz v tech vyssich otackach snahu jeste zrychlovat, takze bych se te motorizace vubec nebal
P.S. pro firmu to bude lepsi, jelikoz na couracky po meste ta atmo bude lepsi, kabron je hold karbon a cekam, kdy me poprve dozene nechat delat cisteni GDI...