Tak to ti gratulujivorlajz píše:další potěšující zpráva, KIA Ceed nemá START/STOP...![]()
![]()

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak to ti gratulujivorlajz píše:další potěšující zpráva, KIA Ceed nemá START/STOP...![]()
![]()
Ty co jsem mel půjčený to mely...R2-db269.cz píše:Nový i30 tu píčovinu mají?
Nechápu ten dotaz... Nemá to... Tak to nemusím vypinat, ne?bony píše:Tak to ti gratulujivorlajz píše:další potěšující zpráva, KIA Ceed nemá START/STOP...![]()
![]()
Už jsi přišel na to jak to jde vypnout?
A mam to auto do města... Bych se z toho posral....shawt píše:To je divne, od nake doby se to musi davat snad povinne?
Myslíš, že děláš dobře s opravou? Já na starém autě udělal opravu a za 14 dnů přišly kroupy. Osobně bych to nechal až na zářívorlajz píše:Zítra se bude opravovat Myš... (kroupy) tak jde zvědavý, jak to zvládnou... A taky co mi půjčí... Kombi i30 ještě nemaji a i40 není k dispozici... Tak asi krátkou i30 nebo Tucsona...auto tam vezu dneska večer...
No jak myslíš, budu držet palce aby se ti to neopakovalo.vorlajz píše:doma mi to říkali taky![]()
![]()
![]()
ale na druhou stranu, opravím to v září a kroupy přijdou v květnu... je to jedno... naštěstí je auto v garáži... a když někam jedeme, tak to halt moc neovlivním....
Vytlumení by nemělo vadit, dělají to převážně metodou PDR. Otázkou je kolik máš spoluúčast, zda se ti nevyplatí koupit tu sadu kterou to dělajívorlajz píše:největší paseku mám na střeše... na kapotě 2 důlky, ale mám vytlumeno, tak se na to odspodu nedostanou... asi to nebudu řešit... na hranách mám asi 5 důlků, o kterých jsem vůbec nevěděl a nevidím je tam ani teď... střecha asi 80 ks
no uvidíme, jak to zmáknou... pojišťovák tam psal i výměnu zadního okýnka, tam je důlek v té chromované liště... tak doufám, že si to borci objednali...
půjčí mi zatím náhradní auto... ale hotové by to mělo být během jednoho dne...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |