Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Sarine budes ted o vikendu v Susici? Nebo budes mit cas na sraz v Horazdovicich jako minuly rok?

Hyundai ELANTRA  1,6 MPI STYLE  97 kw/132hp 

- Reklama
Koupil jsem si tuhle brasnu do kufru

- Přílohy
- 

- 27da502679b064d366106b46bace0dee.jpg (70.16 KiB) Zobrazeno 1115 x

- Přílohy
- 

- P1060675.JPG (140.23 KiB) Zobrazeno 1111 x

Ahoj Alfe, sorry, nějak jsem byl delší dobu časově mimo, tak jsem nestíhal ani mrknout na forumAlf6 píše:Sarine budes ted o vikendu v Susici? Nebo budes mit cas na sraz v Horazdovicich jako minuly rok?
 Cestu do Sušice teď v nejbližší době v plánu nemám, ale možná by se dalo vymyslet nějaké to setkání v Horažďovicích příští týden. Kluky mám u babičky a tak budu mít odpoledne víc času. Počasí bude snad ok, tak by se dalo něco spáchat
 Cestu do Sušice teď v nejbližší době v plánu nemám, ale možná by se dalo vymyslet nějaké to setkání v Horažďovicích příští týden. Kluky mám u babičky a tak budu mít odpoledne víc času. Počasí bude snad ok, tak by se dalo něco spáchat  
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená
Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979

Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Takovou asi poloviční jsem si taky koupil, je to celkem fajn na takový ty blbinky, aby se neválely v kufru. Vždycky se mi něco zakutálelo na konec kufru a pak jsem si teprve uvědomil, jak má Ela velkej kufr, když jsem pro to lezl dovnitřAlf6 píše:Koupil jsem si tuhle brasnu do kufru

Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979

Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Ahoj,
cestou z dovolenky sme dosiahli taketo pekne cislo:-)).

cestou z dovolenky sme dosiahli taketo pekne cislo:-)).
- Přílohy
- 

- ela.3.jpg (131 KiB) Zobrazeno 1083 x

Hyundai Elantra 2011 1.6 Style ,biela
Ex-Chevrolet Cruze 2011,1.8 LS plus,strieborná metalíza
Ex-Hyundai Elantra 2001 2.0 i GLS,zlatá metalíza
Ex-Hyundai Accent 1996 1.5 12 V GLS,tmavozelená metalíza
Ex-Hyundai Pony 1993 1.5 GLS,tmavomodrá metalíza

Paráda,veľmi podobné ako moje. 

Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....

Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Ahoj už sem tě tu dlouho neviděl. Jak Ela? Je na ní všechno ok a nebo se vyskytly nějaké problémy?

Ahojte,
ela je teraz ok...este nedavno som mal problem s kolisanim otacok pri stani na semaforoch a obcasnym trhanim pri zrychlovani...nevedeli ani v servise prist na to cim to moze byt...nakoniec bola vadna jedna sviecka....vymenil som preventivne vsetky a teraz uz auto slape tip-top...
Iadam...ja som nemyslel ani tak spotrebu...ale pocet km...88888:-)), spotrebu som mal prepnutu na aktualnu...priemerna pocas jazdy na dovolenku do Chorvatska a spat mi vysla cca 6,3, cize tiez fajn:-)).

ela je teraz ok...este nedavno som mal problem s kolisanim otacok pri stani na semaforoch a obcasnym trhanim pri zrychlovani...nevedeli ani v servise prist na to cim to moze byt...nakoniec bola vadna jedna sviecka....vymenil som preventivne vsetky a teraz uz auto slape tip-top...
Iadam...ja som nemyslel ani tak spotrebu...ale pocet km...88888:-)), spotrebu som mal prepnutu na aktualnu...priemerna pocas jazdy na dovolenku do Chorvatska a spat mi vysla cca 6,3, cize tiez fajn:-)).
Hyundai Elantra 2011 1.6 Style ,biela

- Axel.Foley
kody: Hezké čísílko  

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White

Ahoj Alfe, tak jsem byl dnes na STK. Mám najeto cca 61 000 km, stáří 6 let. Auto prošlo bez ztráty hvězdičky. Na emisích jsem strávil o něco déle než s manželky Citroenem, chlapík dlouho něco klikal do PC, asi hledal Elantru a nemoch ji najít  Jestli našel nebo to pořešil jinak to nevím, hlavně že vše bylo v pohodě. Po příjezdu na halu s STK mě vítal chlapík hned se slovy: "Těhle aut moc nejezdí"
 Jestli našel nebo to pořešil jinak to nevím, hlavně že vše bylo v pohodě. Po příjezdu na halu s STK mě vítal chlapík hned se slovy: "Těhle aut moc nejezdí"   Co jeho i mě překvapilo byl podvozek. Zavolal mě do tunelu, abych se prý podíval, že auto vypadá jako nový. A opravdu, zespoda je čistý, s malými rezíky jen na trubce od výfuku, podvozek celý černý. Pochvaloval si
 Co jeho i mě překvapilo byl podvozek. Zavolal mě do tunelu, abych se prý podíval, že auto vypadá jako nový. A opravdu, zespoda je čistý, s malými rezíky jen na trubce od výfuku, podvozek celý černý. Pochvaloval si   , že oni mají ochranu proti korozi moc dobrou, že třeba Kia je na tom o mnoho hůř, o Mazdě a tak prý nemá ani cenu mluvit. Musel jsem mu dát za pravdu, protože podvozek vypadá, jako by auto jezdilo max. tak rok a má najeto do 10 tisíc. Byl jsem moc překvapen. Pak dal auto na brzdy, koukal jsem se na ručičky na testu, jak předek tak pak i zadek šel naprosto bez výchylky. Když vystupoval z auta, kroutil hlavou a se slovy "panečku, to je jako nový" už jen zkouknul funkci žárovek, povinou výbavu už ani vidět nechtěl. Takže paráda, na dva roky zase pokoj
 , že oni mají ochranu proti korozi moc dobrou, že třeba Kia je na tom o mnoho hůř, o Mazdě a tak prý nemá ani cenu mluvit. Musel jsem mu dát za pravdu, protože podvozek vypadá, jako by auto jezdilo max. tak rok a má najeto do 10 tisíc. Byl jsem moc překvapen. Pak dal auto na brzdy, koukal jsem se na ručičky na testu, jak předek tak pak i zadek šel naprosto bez výchylky. Když vystupoval z auta, kroutil hlavou a se slovy "panečku, to je jako nový" už jen zkouknul funkci žárovek, povinou výbavu už ani vidět nechtěl. Takže paráda, na dva roky zase pokoj   

Jestli našel nebo to pořešil jinak to nevím, hlavně že vše bylo v pohodě. Po příjezdu na halu s STK mě vítal chlapík hned se slovy: "Těhle aut moc nejezdí"
 Jestli našel nebo to pořešil jinak to nevím, hlavně že vše bylo v pohodě. Po příjezdu na halu s STK mě vítal chlapík hned se slovy: "Těhle aut moc nejezdí"   Co jeho i mě překvapilo byl podvozek. Zavolal mě do tunelu, abych se prý podíval, že auto vypadá jako nový. A opravdu, zespoda je čistý, s malými rezíky jen na trubce od výfuku, podvozek celý černý. Pochvaloval si
 Co jeho i mě překvapilo byl podvozek. Zavolal mě do tunelu, abych se prý podíval, že auto vypadá jako nový. A opravdu, zespoda je čistý, s malými rezíky jen na trubce od výfuku, podvozek celý černý. Pochvaloval si   , že oni mají ochranu proti korozi moc dobrou, že třeba Kia je na tom o mnoho hůř, o Mazdě a tak prý nemá ani cenu mluvit. Musel jsem mu dát za pravdu, protože podvozek vypadá, jako by auto jezdilo max. tak rok a má najeto do 10 tisíc. Byl jsem moc překvapen. Pak dal auto na brzdy, koukal jsem se na ručičky na testu, jak předek tak pak i zadek šel naprosto bez výchylky. Když vystupoval z auta, kroutil hlavou a se slovy "panečku, to je jako nový" už jen zkouknul funkci žárovek, povinou výbavu už ani vidět nechtěl. Takže paráda, na dva roky zase pokoj
 , že oni mají ochranu proti korozi moc dobrou, že třeba Kia je na tom o mnoho hůř, o Mazdě a tak prý nemá ani cenu mluvit. Musel jsem mu dát za pravdu, protože podvozek vypadá, jako by auto jezdilo max. tak rok a má najeto do 10 tisíc. Byl jsem moc překvapen. Pak dal auto na brzdy, koukal jsem se na ručičky na testu, jak předek tak pak i zadek šel naprosto bez výchylky. Když vystupoval z auta, kroutil hlavou a se slovy "panečku, to je jako nový" už jen zkouknul funkci žárovek, povinou výbavu už ani vidět nechtěl. Takže paráda, na dva roky zase pokoj   

Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979

Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
Gratulujem.Škoda ,že si neurobil foto podvozku 

Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....

Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Reaguji na příspěvek Sarina:Včera rovněž STK,a výsledek? Všechno OK,až na ty brzdy.Bylo mi sděleno,že brzdové kotouče jsou z vnitřní strany zrezlé,takže málo brzdím!!!.STK jsem prošel,ale tato poznámka mně zaskočila.Je snad chyba v brzdách,nebo ve způsobu jízdy,že nechávám auto do křižovatky spíš dojet a nepoužívat brzdový pedál?

Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018

Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
Dle mého způsobu jízdy bych už Vendeline měl všechny kotouče shnile  

mam dotaz sundaval si na STK difuzor nebo si to risknul ? dikyVendelín píše:Reaguji na příspěvek Sarina:Včera rovněž STK,a výsledek? Všechno OK,až na ty brzdy.Bylo mi sděleno,že brzdové kotouče jsou z vnitřní strany zrezlé,takže málo brzdím!!!.STK jsem prošel,ale tato poznámka mně zaskočila.Je snad chyba v brzdách,nebo ve způsobu jízdy,že nechávám auto do křižovatky spíš dojet a nepoužívat brzdový pedál?
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw-132hp, browngrey