Ale zas na druhu stranu ak je bez závad prijal by som take

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
díky za podporu ... spíš jsem dával instruktážní foto, jak stojím na trávě... ale ty příspěvky jsem vymazal...idam.i píše:Nerieš ,"mýšák" má výnimku.![]()
Hovoř za své auto prosím...mari077 píše:Bavíme sa o III. Generáciisytamj píše:Je to vlakno i30-III alebo II ???co je dosť smutne že takéto detské choroby má to auto
Tak potvrzuji a už jsem to psal i jinde, že kotouče na i30 III reznou o poznání rychleji než ty na i30II, osobní zkušenost.mari077 píše:Tak to asi najskôr prihrdzavelo a pri rozbehu to bolo možno ono.. radiť v klude radim ale podľa mna to bol iný zvuk ako keď das rýchlo a zle spiatočkuvorlajz píše:tak teď ti to napsal... přireznout to může... a s tou zpátečkou je to pravda... chce to řadit v klidu, někdy tam hned nespadne a je potřeba znovu vyšlápnout spojku a dát jí tam znovu...
jinak já o víkendech stojím pravidelně 2 dny na trávě![]()
![]()
No teraz neviem či myslíme tu istú trávu
Auto je na jazdenie. Ak nie tak nakonzervovať a uložiťTudy píše:Tak potvrzuji a už jsem to psal i jinde, že kotouče na i30 III reznou o poznání rychleji než ty na i30II, osobní zkušenost.mari077 píše:Tak to asi najskôr prihrdzavelo a pri rozbehu to bolo možno ono.. radiť v klude radim ale podľa mna to bol iný zvuk ako keď das rýchlo a zle spiatočkuvorlajz píše:tak teď ti to napsal... přireznout to může... a s tou zpátečkou je to pravda... chce to řadit v klidu, někdy tam hned nespadne a je potřeba znovu vyšlápnout spojku a dát jí tam znovu...
jinak já o víkendech stojím pravidelně 2 dny na trávě![]()
![]()
No teraz neviem či myslíme tu istú trávu
Tak už tu môžu dávať komenty a rady aj majitelia kolobežiekshawt píše:Tak to zacina vypadat, ze majitele i30-III. gen jsou pekni prudici
To: sytamj - nevidim duvod, proc by tady nemohl hodit koment majitel jineho vozu, kdyz to muze byt rada, komentar k tematu majitele III.gen![]()
![]()
...take it easy... treba ti takovy clovek nekdy dobre poradi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |