Pokiaľ sa tebe páčia,tak nie je čo riešiť.

Moderátor: Moderátoři

Pridavam sa, podvozok ma ozaj dobry. Ja som takto na obchvate cez Krahule po tych zatackach vycvicil chlapika na sq5-keAxel.Foley píše:Moooc fajnové svezení v tom Tucsonu

A i vykružovat zatáčky umí
Naposledy jsem si to vychutnal koncem září mezi Starou Ľubovňou a Hniezdnym. Bylo skvělé cítit pod zadkem, jak je podvozek hezky tuhý a krásně zvládá rychlé změny zleva doprava a zpět a víceprvek hezky kopíruje tu ne právě nejlepší cestu a žehlí ji. Na jaře jsem si zase užil trasu Čičmany- Kľačno - Rudno - Turčianske Teplice - Harmanec. Taky nádherná trasa.
vorlajz: Pokud vím, budeš mít Tucsona na prodloužený víkend
 , trosku som sa ponahlal. V Turcianskych Tepliciach sme sa stretli v restike a vraj na kolko to mam nacipovane
, trosku som sa ponahlal. V Turcianskych Tepliciach sme sa stretli v restike a vraj na kolko to mam nacipovane   . Ja reku ze seria - nechcel verit. Tak sme trosku pokecali ja pochvalil auto jemu on mne. (to sa mi este od audi boy nestalo) a kazdy sme sli svojou cestou. Nechcel som mu povedat ze je to o medzikuse medzi volantom a sedackou
. Ja reku ze seria - nechcel verit. Tak sme trosku pokecali ja pochvalil auto jemu on mne. (to sa mi este od audi boy nestalo) a kazdy sme sli svojou cestou. Nechcel som mu povedat ze je to o medzikuse medzi volantom a sedackou   . Na rovine by ma dal dole ako maleho chlapca ale po zakrutach musis vediet aj jazdit. Pekne citit ako to ktore koleso zabera takto na presmykoch.
. Na rovine by ma dal dole ako maleho chlapca ale po zakrutach musis vediet aj jazdit. Pekne citit ako to ktore koleso zabera takto na presmykoch.
Můžeš klidně obojí naráz, pokud máš DPF a právě regeneruješAxel.Foley píše:Občas se ale kochám a občas "vyháním pavouky z výfuku"

.
 .

Tam to zase většinou přišlápnu já, protože ta rovinka pod Hřebečem je pro mě zakletá. Když jedu od tunelu dolů, tak tam pod sebou na rovince vidím krásně volno a jakmile na ní sjedu, tak se mi do protisměru začnou zjevovat auta - a v krásném rozestupu tak, aby se nedalo předjíždět
 Tam to zase většinou přišlápnu já, protože ta rovinka pod Hřebečem je pro mě zakletá. Když jedu od tunelu dolů, tak tam pod sebou na rovince vidím krásně volno a jakmile na ní sjedu, tak se mi do protisměru začnou zjevovat auta - a v krásném rozestupu tak, aby se nedalo předjíždět  

Jo a tu grilovanou klobásu tam mají taky dobrou, kam se hrabe McDonald.
 Jo a tu grilovanou klobásu tam mají taky dobrou, kam se hrabe McDonald.
 ,ale kde jsou ty doby,kdy tam mívali luxusní koninu
 ,ale kde jsou ty doby,kdy tam mívali luxusní koninu  

,to je lepší tu půlhodinu vydržet do Globusu v Olomouci a tam si i pochutnáš-oproti restauraci na Mohelničáku...
 ,to je lepší tu půlhodinu vydržet do Globusu v Olomouci a tam si i pochutnáš-oproti restauraci na Mohelničáku...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |