V

servisu ve Strakonicich zadny problém. Ted tam budu jezdit tretim rokem a pojedu na poslední garancku. Jezdil sem tam dvakrát v roce Jak na garancku, tak na kondicni prohlídku.
Nikdy zadny problém a personal velice vstricny. Jejich pouzivam akorát olejovy filtr. Jinak si vse vozim sam. Oleje( motorovy, prevodovy), svicky, filtry, chladici kapalina, brzdova kapalina. Nikkdy zadny slovo o tom, ze by mne padla záruka. Proc taky, když vse splnuje specifikaci výrobce! Ostatne je to zakaznicka politika toho daného servisu, jestli vam to dovoli a nebo nikoliv. Na samotne Hyundai cetrale mne v emailu rekli, ze je zajima pouze, aby byla dodrzena specifikace a to, zdali si prinesu vlastní věci zalezi pouze na servisu, zdali mne to dovoli, ci nikoliv.
Za mne servis ve Strakonicich palec hore. Uz jsem ho doporucil dalším dvěma lidem a spokojenost. Budu tam jezdit i nadále po skonceni záruky. A to vse diky Sarinovi, které mne o tomto servisu řekl.
Dobrý den,
děkujeme za Váš email. Použití vlastního motorového oleje při servisní prohlídce záleží na domluvě s autorizovaným servisem. Pro nás je důležité dodržet specifikaci, která je uvedena v návodu k obsluze.
S přáním hezkého dne
Kristýna Čeňková
Hyundai Infocentrum
Ma otázka :
Dobrý den.
Mohu použít u vozu
Hyundai Elantra r.v 2012 japonske zapalovaci svicky Denso? Konkrétně typ Iridium Power? V manuálu se píse akorát to, že se pro vymenu svíček ma zachovat teplotni rozsah, ale jinak se tam nic vic nepise. Dekuji velice
Dobrý den,
děkujeme za Váš email. Výrobcem je stanoven jen teplotní rozsah, nikoliv značka. Uváděné svíčky tedy můžete použít.
S přáním hezkého dne
Kateřina Budínová
Hyundai Infocentrum
atd.. bla bla bla...

proste jak se rikalo na vojne vojak se stara..vojak má