A teď to hlavní ... můj Tusík, jak to letí........ už má cca 5 000 km, spotřeba stále klesá, motor si sedá a jezdí přesně tak, co jsem očekával. Pohodlíčko, paráda. Maximální spokojenost. A myslím, že jsem se už s ním naučil i po městě jezdit. Za chvíli letní gumy, po víkendu ho chci vypucovat, naleštit, pokud počasí konečně dá a je vidět, že snad ano a také se těším, jak ho začnu pravidelně od dubna projíždět nad Zakopané do Polska na termály a hlavně v létě dovča na Šumavu a na jih Slovenska do Štůrova na termály a do Maďarska. Nemohu se dočkat. A ta obava z motoru 1,6 GDI, co se výkonu týče, je pryč. Jak tady už padlo, v kopcích třeba na trojku, držím to, jede to, jinak v poho, je pružný. Jezdí to slušně a hlavně tichý chod. Vedle přes tři ulice má jeden 1,6 T-GDI, také si chrochtá, ale asi měsíc zpět si postěžoval na spotřebu (to turbo prostě svádí ..) a nějaké ty neduhy kolem motoru, jak je to na jiných vláknech uváděno. Nejsme často v kontaktu, tak více nevím. Ale švagr na východě Slovenska, co má tu nejsilnější CRDi a v nejvyšší výbavě, jak jsem už jinde psal, si jenom chrochtá a chrochtá. Také říkal, že dosud nejlepší auto v té třídě, co měl. Měl už jich dost.