Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To ma mrzí,ale on to myslel dobre.bomber06 píše:Tak mám konečně přezuto a do toho krásné překvapení po umytí(náš pes se v noci snažil něco najít pod kapotou asi kuna byl nakousnutý kabel od houkačky, tím pádem mám okousanou kapotu a poškrábaný nárazník+ blatníky)
Sarin: omlouvám se, že jsem si pořídil stejné disky, ale nešlo odolat
Tak to jsme viděli asi tu samou já jí kupoval na bazos za 750 kč z Teplicích což si myslím, že byla dobrá koupě akorát to má menší vadu na horním chromu je menší poškození ale není to moc vidět a výměna šla celkem rychle a hlavně jsem to zvládl sámsarin007 píše:Nad touto maskou jsem taky uvažoval, dokonce jsem jí našel někde na inzerátu celkem za pár korun, ale na konec jsem se rozhodl, že tento rok pořeším zatím jen lišty kolem oken. Ale tato maska se mi moc líbí
Vypada to pekne, sice na tmavsi barve by to vynikalo vic ale tomu auto to i tak slusi (skoda ze to neni levnejsi)sarin007 píše:Tak to je přesně ono, koukali jsme na stejný inzerát![]()
Dneska dorazil zbytek lišt, bylo teplo, tak šli hned na auto. Tentokrát jsem si s tím pohrál a myslim, že to vypadá mooc dobřeTo Elantra přesně potřebovala
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partneři: | Hyundaiklub.pl | Hyundai Club Türkiye |