peter48: Záleží, zda ti stačí současné "vychytávky" ve výbavě, nebo chceš další pomocníky. Otázka je, za jakou budou cenu

Moderátor: Moderátoři

Současný model v benzinu nemá filtr pevných částic. Proto jsem ho kupoval i já.peter 48 píše:tak neviem ci mam kupit sucastny model alebo pockat na novy
Tak je to v plánu, původně jsem se byl ptát, že vemu stávající verzi, ale když mi dali na výběr ze skladovek, smutně jsem odešel (značně přebráno). Tak čekám, s čím se pochlapívorlajz píše:Sarine, ty budeš kupovat Tucsona?
 v červnu (to už by měl být doufám ceník atak.) a podle toho se budu rozhodovat.
 v červnu (to už by měl být doufám ceník atak.) a podle toho se budu rozhodovat.

Určitě ano, mě už nevzali auto do výroby před měsícem, to právě rozhodlo o čekání na facelift. Na centrálelanzendorfer píše:no teďko se dodělávají objednané auta a asi už mají vypočtené objednávky tak, že další už nejde brát, protože na ten den (někdy na konci května) mají v plánu už facelift
 mi tvrdili, že prodej je plánován na červen (ale to bylo před měsícem, to se mohlo změnit). Sám počítam, že do konce dubna se budou snažit vystřílet zbytek skladovek a někdy v průběhu května začít s prezentací faceliftu.
 mi tvrdili, že prodej je plánován na červen (ale to bylo před měsícem, to se mohlo změnit). Sám počítam, že do konce dubna se budou snažit vystřílet zbytek skladovek a někdy v průběhu května začít s prezentací faceliftu. 
  ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |