Osobne používam UHS-I s rýchlosťou zápisu 80MB/s.Malo by to pomôcť aj kvalite obrazu v detailoch.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

A to ju teda nechavas zapojenu v zasuvke v aute aj ked odides z auta a zamknes ho ?idam.i píše:Skoro nič,možná tak 2 minúty.

ci normalne nechas zapnutu v 12V zasuvke a ides aj na den prec ?idam.i píše:Zatiaľ niekoľko mesiacov a pokoj.

. Nejde dát pod zrcatko, musela by se dát níž a to už by bylo pomalu uprostřed skla. Nebo jako šlo by to ale nevypadá to hezky.
. Nejde dát pod zrcatko, musela by se dát níž a to už by bylo pomalu uprostřed skla. Nebo jako šlo by to ale nevypadá to hezky.
 ale pak jsem zjistil, že mi tam takhle pěkně nejde
 ale pak jsem zjistil, že mi tam takhle pěkně nejde  . Tak jí mám taky do strany ale ten úhel co zabírá je parádní takže to vůbec nevadí. S kamerou jsem moc spokojený
. Tak jí mám taky do strany ale ten úhel co zabírá je parádní takže to vůbec nevadí. S kamerou jsem moc spokojený 
Za zrcátko se dát nedá překáží ten plast v kterém je zabudovaná integrovaná kamera. Dal jsem ji cca 7-10cm napravo od toho plastu. Takhle mi do záběru pak ten plast neleze a mám dobře pokryté obě strany silnice.idam.i píše:Dúfam,že budeš spokojný ako ja.Len zo zvedavosti.
Prečo si kameru neschoval za zrkadlo,ale dal vedľa?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |