Každopádně Vaňka jsem párkrát potkal osobně, ať už v práci nebo v Ostravě na autosaloně a je to maximální arogant a namyšlenec a myslí si, že mu to tu patří

Moderátor: Moderátoři

a žádná sláva to není. Jestli si dělám naději ? U mě už neplatí, že naděje umírá poslední, ale mile se nechám překvapit. Jinak to dusno, zklamání a nasranost byla pěkně cítit.
 a žádná sláva to není. Jestli si dělám naději ? U mě už neplatí, že naděje umírá poslední, ale mile se nechám překvapit. Jinak to dusno, zklamání a nasranost byla pěkně cítit. Který autosalón z těch dvou v OVA máš na mysli ?lanzendorfer píše:myslím, že ty vyšsí výbavy měly kombinaci LED a na dálkové měly “klasiku” a týpek si to spletl s xenonem..
Každopádně Vaňka jsem párkrát potkal osobně, ať už v práci nebo v Ostravě na autosaloně a je to maximální arogant a namyšlenec a myslí si, že mu to tu patří
](./images/smilies/eusa_wall.gif) a pak se vevnitř na mě díval jak vrah
  a pak se vevnitř na mě díval jak vrah  
 A za jakou cenu
 A za jakou cenu  

U nafty je to pak navýšení ceny min. o systém močoviny. Počítam, že ceníkový ceny budou od nějakých 590 tis. až po mega v maximu (plný LED, 360 stupňů kamera a další výbava, která dnes chybí), pokud udělají nějaký best of czech tak odhaduju kolem 650 tis. To je ale jen můj odhad.Tudy píše:Vzhledem k povinné instalaci filtru p.č. cena turbobenzínů určitě nebude nižší.
Čítal som ,že s motorom 1,6 GDI cena stúpne o 40.000Kč.Mirus30 píše:Cena ma byt podle vybavy vyssi o 100 az 140tis!!!

Díky za info.lanzendorfer píše:potkal jsem ho v RELY, tam jsem kupoval a pak jel pro techničák a tam jsem ho potkal..
Vzal jsem mu bližší parkovací místo a on zuřil, jakby tam měl reservéa pak se vevnitř na mě díval jak vrah
 Rely mám nejblíže, cca 30 km. A také jsem slyšel, že i tam to není až tak růžové. No nic, nebudu tady plevelit vlákno o faceliftu, i když vše se vším souvisí, že ? Počkám, až jak to dopadne v Karviné, pokud to znovu z Prahou podepíšou, nebo ne. A dám vědět. Paradoxně náhodou včera večer (potkali jsme se) jsem se dověděl o prvním klientovi, který díky tomu, co se zase u
  Rely mám nejblíže, cca 30 km. A také jsem slyšel, že i tam to není až tak růžové. No nic, nebudu tady plevelit vlákno o faceliftu, i když vše se vším souvisí, že ? Počkám, až jak to dopadne v Karviné, pokud to znovu z Prahou podepíšou, nebo ne. A dám vědět. Paradoxně náhodou včera večer (potkali jsme se) jsem se dověděl o prvním klientovi, který díky tomu, co se zase u   s prodejci děje, se nakonec v Karviné rozhodl, že půjde asi během léta pro Octávku. Byl tak 50:50 v rozhodování mezi i30 kombík a právě Octávkou. Stávající vůz mu slouží, nespěchá. V tom, co chtěl, by to měl u
 s prodejci děje, se nakonec v Karviné rozhodl, že půjde asi během léta pro Octávku. Byl tak 50:50 v rozhodování mezi i30 kombík a právě Octávkou. Stávající vůz mu slouží, nespěchá. V tom, co chtěl, by to měl u   levněji. Pak říkal, že ten poměr v rozhodování byl přesně půl na půl a že nějakých 80 táců při konkrétní výbavě ho nezabije, rozpustí do splátek. Ale má servis a prodej 2 km od baráku (paradoxně vedle  končícího
 levněji. Pak říkal, že ten poměr v rozhodování byl přesně půl na půl a že nějakých 80 táců při konkrétní výbavě ho nezabije, rozpustí do splátek. Ale má servis a prodej 2 km od baráku (paradoxně vedle  končícího  ) a že nechce řešit, že bude někam dojíždět a ještě, že i tam v OVA to u
) a že nechce řešit, že bude někam dojíždět a ještě, že i tam v OVA to u   může dopadnout špatně, prostě logické názory, obavy, úvahy. Prostě sázel na jistotu. A další nejbližší Škoda je v Orlové, cca do 15 km. Zrovna včera jsme se potkali, opravdu náhoda a měl dokonalé informace o dění v
 může dopadnout špatně, prostě logické názory, obavy, úvahy. Prostě sázel na jistotu. A další nejbližší Škoda je v Orlové, cca do 15 km. Zrovna včera jsme se potkali, opravdu náhoda a měl dokonalé informace o dění v   Takže, jak je vidět, ten gigant v
 Takže, jak je vidět, ten gigant v   Česká republika, ten konkrétní nejmenovaný, je opravdu zralý na Chocholouška.
 Česká republika, ten konkrétní nejmenovaný, je opravdu zralý na Chocholouška. vůbec existuje. Ta značka šla do jeho uvedení úplně mimo mě. Včera jsem poprvé viděl facelift naživo a okamžitě byl rozhodnutý, že tohle tedy ani omylem. Žádný "wau" efekt stejně jako tehdy se nekonal, spíš zděšení a zklamání. Stávající provedení v žádném případě obměňovat nebudu.
 vůbec existuje. Ta značka šla do jeho uvedení úplně mimo mě. Včera jsem poprvé viděl facelift naživo a okamžitě byl rozhodnutý, že tohle tedy ani omylem. Žádný "wau" efekt stejně jako tehdy se nekonal, spíš zděšení a zklamání. Stávající provedení v žádném případě obměňovat nebudu.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |