. Vybral som si limitovanú edíciu GO!, ktorá mne osobne výbavou plne postačuje a veľmi sa mi páčil predný nárazník z fastbacku. Dlho som sledoval diskusiu ohľadom tohto vozidla a aj Vaše recenzie a skúsenosti mi trošku pomohli s výberom
. Vybral som si limitovanú edíciu GO!, ktorá mne osobne výbavou plne postačuje a veľmi sa mi páčil predný nárazník z fastbacku. Dlho som sledoval diskusiu ohľadom tohto vozidla a aj Vaše recenzie a skúsenosti mi trošku pomohli s výberom  
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

.
 . .
 . .
 . ....Úprimne, 5 palcové rádio sa zo začiatku nepáčilo ani mne
 ....Úprimne, 5 palcové rádio sa zo začiatku nepáčilo ani mne   , hlavne na foto, ale na živo to nie je až také hrozné, dokonca sa mi to začalo páčiť....navigáciu by som určite privítal ale nebola to podmienka pri výbere vozidla... a ďakujem dúfam že bude slúžiť dlho.
 , hlavne na foto, ale na živo to nie je až také hrozné, dokonca sa mi to začalo páčiť....navigáciu by som určite privítal ale nebola to podmienka pri výbere vozidla... a ďakujem dúfam že bude slúžiť dlho.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |