20 táců příplatek za nabíjení do běžné zásuvky, to je dobrej fór. Další prča je, že v milionovém autě si musím připlatit 65 talířů za samostmívací zrcátko a automatické stěrače. To jsem u I30 FD měl v "lepčí sockavýbavě" Trikoloru Exclusive za 325 tisíc...
Ceny se podle mě schválně udržují vysoko, aby pak byly vysoké státní (nebo euro-)dotace na koupi vozu. PR na užitečnost a nezbytnost elektrizace vozového parku je v plném proudu, za chvilku přijdou ve větším nářky, že za ty prachy se to těžko prodává a pak budou následovat diskuse o výši státní podpory, spolu s různými restrikcemi na konvenční spalovací motory.
Zdravím,
jsem týden majitelem KONy. Jsem spokojený. Od auta dostávám to co jsem od něj očekával. Mám ale jediný problém a to zavírání pátých dveří. Aby se dveře zavřely, musím s nimi lidově řečeno třísknout tak až dost hlučně rezonuje spz. Máte někdo stejnou zkušenost ? Je takový způsob zavírání normou, nebo tento problém mám jen já. Díky za poznatky.
Sundej značku s té plastové cedule a nalep na oboustranku, uvidíš ten rozdíl. Nebude nic plácat o dveře a nebude Tě to tak drásat. A ještě to bude daleko lépe vypadat.
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
JJ taky 5 dveře musím zavírat silněji.
Já bych se rád zeptal na flashku.Mám tam použitou 4GB a vše šlape jak hodinky.Ted jsem koupil 30GB a mám s tím problém a to takový že se přehrávání seka nebo se sekne celý multimediální systém a musím flasku vyndat.V PC jede uplně normálně.Má někdo podobnou zkušenost že některé flasky nefungují?
Může být problém v celkové velikosti flasky? V návodu jsem se nikde nedočetl že by to bylo nějak omezováno velikostí flashky.
Dík
Podle mě to může být velikostí flasky, já měl třeba na foťáku omezení, pak to nefungovalo. A na co máš 30GB flasku v autě? Já mám 16 GB a písničkama jí nemůžu zaplnit, i ta 16 GB je odhadem na 3500 písniček, což je asi 175 CD
Právě, že "nijak". Jakmile jsem na větším disku udělal strukturu adresářů a podadresářů, aby to bylo pěkně přehledné, tak se v tom systém ztrácel a nepamatoval si kde skončil. Problém zmizel, když jsem adresářovou strukturu zrušil a naházel tam všechny soubory "natvrdo".
Ale netvrdím, že to je univerzální řešení .