sledujem z diaľky...
  sledujem z diaľky...Občas niečo napíšem, keď mám rýpaciu náladu.
 Dnes je to ale výnimka.
 Dnes je to ale výnimka.  
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 sledujem z diaľky...
  sledujem z diaľky... Dnes je to ale výnimka.
 Dnes je to ale výnimka.  

,alebo si emigroval inam ?
  ,alebo si emigroval inam ?

Kterou generaci a motorizaci Mondea máš? Taky teď pokukuju po Fordech, ale menších-garáž není nafukovací

Kterou generaci a motorizaci Mondea máš? Taky teď pokukuju po Fordech, ale menších-garáž není nafukovací  .
 . 

.
 .

. Ještě dnes ráno tam nebyl, teď už jsem ho z webu vydoloval - zde ceník nového Ceedu - https://www.kia.com/content/dam/kwcms/k ... _cenik.pdf - jak jsem očekával lze motor 1,4 CVVT MPi kombinovat i s plnou palbou. To auto je na fotkách moc pěkné, specifikace výbavy zní celkem rozumně (na první zběžný pohled) a ceny nepovažuji za přemrštěné
 . Ještě dnes ráno tam nebyl, teď už jsem ho z webu vydoloval - zde ceník nového Ceedu - https://www.kia.com/content/dam/kwcms/k ... _cenik.pdf - jak jsem očekával lze motor 1,4 CVVT MPi kombinovat i s plnou palbou. To auto je na fotkách moc pěkné, specifikace výbavy zní celkem rozumně (na první zběžný pohled) a ceny nepovažuji za přemrštěné  .
 .
 . Ale tipoval jsem, tady jsem to veřejně zmínil, že to pustí v pondělí 20.8.2018, tak jsem se chtěl splést co nejmíň
 . Ale tipoval jsem, tady jsem to veřejně zmínil, že to pustí v pondělí 20.8.2018, tak jsem se chtěl splést co nejmíň  . Trochu jsem to pročetl a našel jsem tam pro sebe téměř dokonalou konfiguraci, která i na papíře má na dnešní poměry solidní cenu. V případě standardního vyjednávání by se cena mohla dostat do ideální roviny
 . Trochu jsem to pročetl a našel jsem tam pro sebe téměř dokonalou konfiguraci, která i na papíře má na dnešní poměry solidní cenu. V případě standardního vyjednávání by se cena mohla dostat do ideální roviny  . U
 . U  si zjevně i30 v hatchbacku s motorem 1,4 MPi v plné palbě prostě nepořídím (pokud někdo konečně VV nekopne do .... a nezačne se zase fungovat a nabízet normálně).
 si zjevně i30 v hatchbacku s motorem 1,4 MPi v plné palbě prostě nepořídím (pokud někdo konečně VV nekopne do .... a nezačne se zase fungovat a nabízet normálně).| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |