Zatiaľ len 160km, ale predbežne spokojnosť. Dosť výkonu, veľký kufor, super. Teda až na tú spotrebu, holt je to benzín. Asi skončí tiež na LPG, ako ten červený za ním

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tá trasa je tu. ( Dúfam, že to ujo Gúúgl slušne vložíAxel.Foley píše:Kde na Slovensku je tá trasa?
Mr. HYUNDAI píše:Zřejmě s tím jezdí jako s atmo benzínem přestavěným na plyn. Ne že by ses měl řídit kecálkem, ale optimální otáčky jsou pro pohodovou jízdu klidně kolem 1.800 otáček (to už turbo pořádně fouká) a točit to přes 3.000 v podstatě nemá smysl
.
Minuly tyden jsem jel Ostrava-Plzen-nejake courani po Praze-Ostrava, takze neco lehce pres 1000km a spotreba 6.9. Jinak ted bezne pres zimu, na 16" kolech mam okolo Ostravy kombinovanou +-7.3l, ono tam obcas staci nahodit sport a nesourat se v pravem a spotreba proste leze nahoru. A ano, taky mam 1.4tgdi s DCT.zdeminem píše:Hele já mám auto od středy, takže vím celkem prd, ale najeto mám jak dálnici, tak mimo město a i město. Dohromady asi 850 km. Praha - Ostrava cca 6,6l, město 6,2 mimo město 4-5,5l.
A to mám automat. Takže bych fakt chtěl vidět, jak jedeš s tímhle motorem za 8,5. Teda spíš radši nechtěl.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |