Když Mr.HYUNDAI se nepovedlo dostat do vlaku ani mě.. nevěřím, že by šel na úzkokolejku, která dle mého je náchylnější k převrácení než klasický rozteč (dle mého názoru samozřejmě)
Každopádně jsem rád, že mě se D1 zatím úspěšně vyhýbá , ale bohužel je to také jen otázka času
Plány jsou od toho, aby nevycházely . Takže jsme domů jeli ještě včera před půlnocí. To moc nedávalo smysl jet "kochací" trasou jižními Čechami, ale D1 jsem prostě odmítal. Navigace prokázala opět svojí chytrost a vymyslela trasu přes Jihlavu, Havlíčkův Brod a Kolín na D11 a domů. Bylo to zhruba 225 km a nebýt 4 "kyvadel", kde jsme ztratili dohromady přes čtvrt hodiny a jedné pauzy na protáhnutí, tak by to bylo za 3 hoďky vyřízené . Za mě spokojenost .
Štěpáne,prosím jeden dotaz. I30 Nline Ultimate nemá ve výbavě varování mrtvého úhlu?
Kamarád je rozhodnut koupit, ale tahle věc jej docela zarazila,že tam není Zvykl si na ni v Tucsonu a těžko bude odvykat. Konkrétně u fastu by se ta funkce hodně hodila, díky výhledu šikmo vzad.Co si pamatuju, tak na předváděčce jsem to určitě měl. Proto dotaz na tebe.
Díky.
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 56600 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,9l/100km
Aktuálně 56600 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Vzhledem k tomu, že BCW/RCCW nemá ani ostré eNko ve Fastbacku, tak to asi skutečně bude odlišným tvarem zadního nárazníku.
V běžném Fastu tento prvek je v paketech Technology, Premium a Ultimate.
Tak máme 2. září a já mám pro všechna auta termíny přezutí a kde je to aktuální i spojených garanček a též STK+ME .
Akorát mi na zhruba polovinu aut chybí zimňáčky, takže se musím pomalu ale jistě pustit do výběru a nákupu pneumatik. Zejména rozměr 225/60R17 99 (zdravím Joža) - těch mi chybí 5 sad - u prodejce pneu budu oblíbený .
Přeji šťastnou ruku při výběru Pro Tukyho už mám vybráno, osvědčili se mi Hankook winter i*cept evo2 W320 a budu je kupovat znovu. Bral bych i Matador Sibir Snow MP92, ty se ale v mém rozměru nevyrábí.
Co se týče termínu, mám čas, přezouvám dvě ulice vedle a obvykle stačí nahlásit se týden dopředu
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Pro SUV mám ty Hankooky hodně vysoko. Jednak jsi na ně pěl chválu a plus za mě je asymetrický dezén. A právě kvůli asymetrickému dezénu na Sněhurku koupím Matadory MP92 .
Myslíte kluci, že ty matadory by šly i na mýho mamutka ? třeba tady https://www.pneunet.cz/pneu/25115/matad ... 7-h-zimni/ sice mám předepsaný rychl. index V ale málokdy i v létě jezdím přes 200 a v zimě ani v krizi - ostatní parametry vyhovují. Matadora jsem měl naposledy koncem 70 let a pak už jsem si zakázal je koupit ale tenkrát byly občas jen jedny pneumatiky - letní - zimní se nerozlišovalo..... ber nebo nejezdi
Byly doby, kdy celá firemní flotila jezdila v zimě na Matadorech. MP92 mám už na druhém manželčině kombíku, jezdí na nich i firemní naftová i30 a koupím je i na Sněhurku. Na Ferdu jsem je neměl jen proto, že v únoru 2017 je můj dodavatel neměl . Nemůžu na ně říct křivé slovo! Škoda, že nejsou v rozměru na ix35/Tucsony .