povedal by som, ze to ma kazde jedno auto.. ide len o cloveka, ci si to vsimne ci nie... Hold snad potom ked sa to trochu zas*rie bordelom to vyplni tu volu v tiahle a bude klud
 povedal by som, ze to ma kazde jedno auto.. ide len o cloveka, ci si to vsimne ci nie... Hold snad potom ked sa to trochu zas*rie bordelom to vyplni tu volu v tiahle a bude klud 
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

zalezi podla mna od ludihelou píše: 10 říj 2019, 16:10 Zaujimave v Presove mi tvrdili, ze s turbom tu nema nikto problem.....
 niekto neriesi, lebo mu v kuse hra radio, no niekto ako ja, obcas jazdim bez nicoho a len pocuvam auto... No a potom to udrie do usi a bud to riesit budes, alebo si zapnes radio
 niekto neriesi, lebo mu v kuse hra radio, no niekto ako ja, obcas jazdim bez nicoho a len pocuvam auto... No a potom to udrie do usi a bud to riesit budes, alebo si zapnes radio   

Otazne je, ci posielaju uz iba nove turba, alebo aj stare. Nemas nahodou nejake seriove cislo alebo nieco o tom novom?Chaosrx píše: 05 pro 2019, 16:09 Tak jsem byl v servise a mám nové nahradove turbo (novou verzi). V servise o problému věděli a žádali rovnou zaslání nové verze. Po výměně problémy úplně vymizely, snad to tak už zůstane.
 mne totiz menili regulator, nic to nepomohlo samozrejme, ale v januari mi budu menit turbo, tak by som sa im rovno prihovoril, nech mi tiez objednaju to novsie.
  mne totiz menili regulator, nic to nepomohlo samozrejme, ale v januari mi budu menit turbo, tak by som sa im rovno prihovoril, nech mi tiez objednaju to novsie. Aku novsiu verziu, to pocujem prvy krat? To uz existuje ci ako ? Cele turbo menili len kvoli chrcaniu?
  Aku novsiu verziu, to pocujem prvy krat? To uz existuje ci ako ? Cele turbo menili len kvoli chrcaniu?  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |