Diesel píše: ↑05 úno 2020, 19:40
Bol som sa trochu potme povoziť a tie led svetlá sú super

, akurát tie automatické diaľkové mi prídu také zvláštne asi si musím na ne zvyknúť.
S těma dálkovýma jsem na tom stejně, asi je to o zvyku. Mě osobně teť celkem ser... ten dešťový senzor musím kuknout jestli jde vypnout.
Byl bych rád jestli by jsi po nějaké době nahodil nějaké info o spotřebě. Já to kupoval s tím, že si to pápne tusíž spotřebu neřeším, ale nějak mě nejde do hlavy, že s tím někdo jezdí v zimě za 8 a v létě pod 8l

Je pravda, že jezdím zimní 19 a i když jsem se snažil mimo město tak jsem se pod 10 nedostal.
Zajímavé je i nastavení otáček, po nastartování jsou otáčky nějakých 1700 a po nějaké době klesnou na standart. Předpokládám, že to je k zahřátí a nemůžu srovnávat se starší verzí motoru, ale v hlavě mě vrtá jestli to nemá spojitost s cukáním motorů za studena u některých kusů. 1,5 TSI má ten problém asi závažnější. Jinak najeto cca 1200km a s autem max spokojenost. ještě nějaký ten sněh ať se otestuje i ta 4kola
Závěrem dotaz na místní legendy. Sem tam se mě stane, že při příchozím hovoru se mě nezobrazí jméno volajícího na display v autě. Nějaká zkušenost?