Jinak na pneu doporučuju Gyeon Tire, oproti jiným není tak lesklý a celkem vydrží. Cena je trošku vyšší, ale následná spotřeba během aplikace je minimální. Jako aplikátor používám originální aplikátor co byl k tvrdýmu vosku Fusso

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Právě vkůli hrubosti jsem jí nakonec využil jako aplikátor dresingu na pneuStringo píše: 27 dub 2020, 10:17 A Fusso aplikuješ hadříkem, nebo jsi pořídil nějakou lepší aplikační houbičku? Ta co tam byla originál byla celkem drsná...
Díky
Taky to tak dělám, jen jsem chtěl vědět, jestli nejsi někde dálKamílek píše: 27 dub 2020, 11:47Právě vkůli hrubosti jsem jí nakonec využil jako aplikátor dresingu na pneuStringo píše: 27 dub 2020, 10:17 A Fusso aplikuješ hadříkem, nebo jsi pořídil nějakou lepší aplikační houbičku? Ta co tam byla originál byla celkem drsná...Vosk jsem roztíral normálně mikrovláknem s nižším vlasem, šlo to super.
Od jaké značky? Přímo Gyeon? Na videu to po nanesení ještě vytvrzují horkovzduškou, to taky případně děláš?Kamílek píše: 27 dub 2020, 10:11 Jinak na pneu doporučuju Gyeon Tire, oproti jiným není tak lesklý a celkem vydrží. Cena je trošku vyšší, ale následná spotřeba během aplikace je minimální. Jako aplikátor používám originální aplikátor co byl k tvrdýmu vosku Fusso![]()
jj, Gyeon. Horkovzduškou to nenahřívám, jen umyju pneu a aplikuju Tyre. Jen to aplikuju ve dny, kdy vím, že autem pak v nejbližších pár hodinách nikam nepojedu.Stringo píše: 09 kvě 2020, 21:51Od jaké značky? Přímo Gyeon? Na videu to po nanesení ještě vytvrzují horkovzduškou, to taky případně děláš?Kamílek píše: 27 dub 2020, 10:11 Jinak na pneu doporučuju Gyeon Tire, oproti jiným není tak lesklý a celkem vydrží. Cena je trošku vyšší, ale následná spotřeba během aplikace je minimální. Jako aplikátor používám originální aplikátor co byl k tvrdýmu vosku Fusso![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |