Filter pevných častíc
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Filter pevných častíc
Lambda bola vymenena, zvolavacka, mas pravdu.
i30 Fastback 2019 PDE Trikolor-komfort, 1,6 crdi 100 kw, polar white
- Reklama
Keď porovnáš súčasné motory s SCR a bez SCR, tak máš pravdu je to na oko lepšie. Ale absolútne číslo 413km priemeru medzi regeneráciami je málo... osobne som očakával podstatne lepšie čísla. Podľa všetkéhopetzl62 píše: ↑29 pro 2020, 08:27 Právě, problémy s regenerací jsou u předchozích dieslů bez AD Blue a velké. U tvého typu zatím s regenerací problémy nejsou. Ale mám pocit, že jsem někde zaregistroval(ale nevzpomenu si kde), už první problémy s lambda sondou a teď nevím s kterou, jsou tam dvě, mimo jiných asi dalších osmi snímačůÚdajně na to má být svolávačka - údajně
![]()
Ale zatím všeobecně platí, že diesly vybavené SCR, fungují "zatím" lépe, než systém s klasickým DPF po modifikaci jednotky po diesel gate. Tam je to všeobecně průser jak mraky, bez možnosti dovolání se nápravy![]()
![]()

Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
- Axel.Foley
Psal o tom Mr.petzl62 píše: ↑29 pro 2020, 08:27 Právě, problémy s regenerací jsou u předchozích dieslů bez AD Blue a velké. U tvého typu zatím s regenerací problémy nejsou. Ale mám pocit, že jsem někde zaregistroval(ale nevzpomenu si kde), už první problémy s lambda sondou a teď nevím s kterou, jsou tam dvě, mimo jiných asi dalších osmi snímačůÚdajně na to má být svolávačka - údajně
![]()

Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White