Nový Hyundai Accent

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
tom
***
Příspěvky: 751
Registrován: 14 bře 2007, 12:47
Bydliště: Kladno, Slaný

Re: Potahy

Příspěvek od tom »

MEGAWAT píše:
tom píše:
Kcheml píše: Bezva tip, asi si je taky nechám pořídit k narozeninám. Jen škoda, že mám béžový interiér a lemy jsou jenom v šedé. :( Až je budeš mít, tak se určitě ozvi, foto vítáno (potahů).
Tak to já mam šedej interiér, a barbu celadon blue, jsem rozhodnut tam dát světlé okraje, materiál žinyl 3.vzor, a do toho nápisy Hyundai. Myslím že by to tam mohlo být pěkný...
Potahy, perfektní volba, už se těším na foto a pak objednávám. Děkuji za perfektní TIP.
Tak jsem je dneska objednal, odepsali že mi je pošlou do tří pracovních dní :lol: , takže bych je doma mohl mít tak ve středu nebo ve čtvrtek, předpokládám že bych je v pátek snad stihnul namontovat a přes víkend sem dám nějaké fotky... (Když přijdou)... :?
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW

Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Reklama
 

tute
*
Příspěvky: 12
Registrován: 21 bře 2007, 21:39
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od tute »

ahojte

takze uz mam najazdených 1100 km. V stredu som bol na panonskej. Opravili nefungujúcu klímu (doplnenie média), preprogramovali riad. jednotku (kvoli kolísajúcim ot. pri studených štartoch). Este som sa sťažoval na taký dunivý zvuk z výfuku hlavne ked sa pridáva, ale tvrdili ze je to v poriadku, tak uvidím.
Uživatelský avatar
MEGAWAT
Příspěvky: 6
Registrován: 26 úno 2007, 21:11
Bydliště: Třinec

Příspěvek od MEGAWAT »

TIP na autoradio - SONY CDX - GT 616U - Maximální spokojenost, slušně zapadne do Accenta
info s NETU - SSIR-EXA ABC tuner, 30 předvoleb, BTM, RDS.EON, výkon 4 x 52 W, S-MOSFET výstupní stupeň, 24 bit převodník,CD-R/RW kompatibilní přehrávání formátu MP3 , Atrac3plus a WMA včetně CD text ID3 Tag, WMA Tag, EQ-3 - nastavitelný, Drive S-HX, BBE-MP, DSOII, LCD displej, ovl. CD měniče, výstup přezesilovače, ztlumení při příjmu telefonu, přepínatelné červené/ zelené prosvětlení tlačítek, bílé znaky displaye na černém pozadí, sensor pro IR DO, odnímatelný panel, ISO konektor, DO součásti balení, čelní panel v stříbrné barvě, USB vstup Obrázek Obrázek Obrázek
Accent 1,4i Elegance 07´
Uživatelský avatar
kantorek
*
Příspěvky: 48
Registrován: 20 zář 2006, 22:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kantorek »

Zdravim chlapci (novych aj starych)... co sa tyka mojej spotreby tak PC mi ukazuje priemer 6,7 ale pri prepoctoch sa dostanem tesne pod 6 pri normalnej jazde a to nejak extra nesetrim ...

Andy ... normalne som ostal zaskoceny ked som si precital o tom hrdzaveni !!! som velmi, ale velmi zvedavy ako to vyriesite ... Inac dnes som ta videl ako si preletel cez Nam. maratonca mieru (tie elektrony su fakt chutne) ...

Pre vsetkych ale najme pre Atrexa ... uz asi 2 tyzdne pozorujem pri jazde, zvlast pri rozjazde a brzdeni (pri pohyboch) take velmi neprijemne vrzganie. Zda sa mi, ze to vychadza niekde z laveho stlpika pod bezpecnostnym pasom, ale to je len moj odhad. Trochu sa obavam, ze ci to nebude nieco podobne so sedackou, ako si mal ty Atrex. Nestava sa to este niekomu ???
Okrem toho vrzgania sa mi dost casto ozyva take (laicky nazvane) pukanie ... ako keby z tej veci pri rucnej brzde kde sa strka bezp.pas, ale to je zase len moj odhad ... Nestretol sa s tym este niekto ???
Uživatelský avatar
kantorek
*
Příspěvky: 48
Registrován: 20 zář 2006, 22:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kantorek »

inac vsimam, ze sa to tu trochu rozbehlo s fotkami, tak pridam aj ja svojeho krasavca ... pred velkou nocou som ho trochu vypucoval, tak sa pokochajte ... tie potahy co vidite su site na mieru a vysli ma na necele 3000,- SK, som s nimi velmi spokojny ... Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Andy4
***
Příspěvky: 674
Registrován: 31 črc 2006, 18:28
Bydliště: ke/ks

Příspěvek od Andy4 »

Kantorek: Kde ti šili tie poťahy ?? Mohol by si odfotit celé sedadlo, aj s opierkou hlavy ??

Tipujem, že si BARčAnský :o) som tam často .... môžeme urobiť nejakú photo session :o) A ked si ma videl, mal si blikať a trúbiť.... :lol:
mx5/swiftsport/santafe/accent
Uživatelský avatar
Bobík
*
Příspěvky: 29
Registrován: 15 říj 2006, 11:51
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od Bobík »

Andy pozerám, že rodinka accentíkov sa ti dole v profile pekne rozrastá, za chvíľu ich nebude kam dávať, ako to budeš riešiť? :-)

Mimochodom, ako spotreba? Išlo to ešte dole s príchodom tohoto pekného počasia?
i30 1.4i Family Engine Red PD 5HB 2019
ex Tucson 2.0 CVVT 16V Dynamic 2006 Ebony Black
ex Accent 1.5 CRDi VGT Elegance 2007 Ebony Black
Uživatelský avatar
kantorek
*
Příspěvky: 48
Registrován: 20 zář 2006, 22:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kantorek »

Andy ... jasna paka, spravne vravis, Barca je jeho domov :) A nemohol som trubit lebo som bol peso :)

Potahy ... :))) nooo, to je samostatny pribeh. Chceli sme ich dat usit v tej firme co ma stanky v Carrefure, Hypertescu, Optime, co sije akoze na mieru. Vsemozne mi tvrdili, ze vzor sedadiel Accent 06 maju, ze ich sili na desiatky. Normalne neuveris, cakali sme vyse mesiaca, volal som tam a oni mi vraveli, ze nemaju vzor, ze zhanaju sedadlo :))) Trochu som im vynadal, trochu sa povyhrazal, ze ked nevratia zalohu tak ich udam a podobne keci, tak mi aspon zalohu vratili po vyse 2 mesiacoch ... Isiel som potom do hyundaia na jazero, ze maju nejaku cesku firmu co ma vzro na 100%, tak som ich objednal a za 2 - 3 tyzdne boli hotove.
Zajtra rano ked bude svetlo sedadla pofotim a dam ich tu.

Photo session ... hm, to je velmi dobry napad. Mohli by sme sa dohodnut a stretnut sa na nejakom parkingu, ak su tu este nejaky Kosicania :)
Uživatelský avatar
kantorek
*
Příspěvky: 48
Registrován: 20 zář 2006, 22:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kantorek »

andy ... inac, co to vrzganie v pravej casti ? nezachytil si nieco take u seba ???
Naposledy upravil(a) kantorek dne 14 dub 2007, 22:10, celkem upraveno 1 x.
Farmář
***
Příspěvky: 763
Registrován: 27 kvě 2005, 22:35

Příspěvek od Farmář »

Jen mimo téma....
máte tu už pěkný live story.... 48 stránek...
až si pořídím novýho tak se přidám Obrázek
Uživatelský avatar
David C3
*****
Příspěvky: 1769
Registrován: 11 zář 2006, 16:01
Bydliště: Zlín
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David C3 »

jo jo poslední dobou to tady žije.. Hyundai je IN :-)
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Joe TT
*
Příspěvky: 35
Registrován: 10 dub 2007, 23:09

Příspěvek od Joe TT »

tom píše:
Joe TT píše:Zdravym Vas pani,
silne uvazujem o vymene svojej Felicie za Accenta 1,5 CRDi v Eleganci. V rychlosti som si presiel Vase prispevky, ktore mi toho vela dali. Vdaka. Teraz uz len take drobnosti: vybrat farbu, doplnky a zohnat nanho peniaze.
Rozhodujem sa medzi Celadon Blue a Wine Red. A z doplnkov: zasterky, stresny nosic, parkovacie senzory a samozrejme koberceky. Poradte mi, co by este bolo dobre pytat ? Jasne, na zimu este zimne gumy s diskami. Vdaka a prajem Vam vsetkym vela pohodovych kilometrov.
Ultrazvukové a nálkonové čidlo alarmu taky neni tak špatná investice. A pak možná Modul automatického zavírání oken (po uzamčení auta se zavřou sami okna)
Vdaka Tom. Pozeral som do cennika prislusenstva, ale v predajni maju zimne gumy len zn. SAVA. Nemate niekto s tym skusenost ? A co ten nosic bicykla THULE ? A co tak vyhrievanie prednych sedadiel ?
Joe TT
*
Příspěvky: 35
Registrován: 10 dub 2007, 23:09

Este raz

Příspěvek od Joe TT »

A tento test H. Accentu (starsej generacie) ste citali ?

http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... icle=11486

Zda sa mi, ze je trosku neobjektivny.
Uživatelský avatar
atrex
*
Příspěvky: 82
Registrován: 29 zář 2006, 11:10

Příspěvek od atrex »

Ahojte, sprava pre Kantorek -a : vrzganie v mojej sedacke bolo take priserne ze sa nedalo vydrzat. Vymenili mi ram sedacky, cakal som asi 10-11 dni kym to pride. Predtym som absolvoval tri krat "opravy, premazavanie", nasledne skusobnu jazdu s pracovnikmi servisu a predajne H a az pri stvrtej navsteve za ucelom opravy mi dali papier na podpis (reklamacny list) alebo take cosi. Od vymeny sedacky som absolvoval asi 500km bez najmensieho zavrzgania. Spravne to ma fungovat tak, ze sedacka ani ram nevrzgaju. Preto to neodkladne reklamuj, nielen sedacku ale aj akykolvek cudzi zvuk a hlavne sa nedaj odradit slovami, ze " drobne vrzganie je normalne :roll: " , pretoze nie je.. drzim palec ..apropoo ANDY mna nepridas medzi zoznam (v podpise?) dik ahojte
JoSp
*
Příspěvky: 82
Registrován: 30 zář 2006, 10:43

Příspěvek od JoSp »

Zdravím,
Kantorek : No to "pukání" mám taky, nemám tušení co to je, je to jakoby ze sedačky, myslím, že ne getz foru to tam taky někdo zmiňoval(už si ale nepamatuji kde a jestli se to vyřešilo, zkusím to projít)
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Pokec“