"Zato Němci si po zavření svých JE nadělají do gatí a ještě u nás budou škemrat o trochu šťávy z našich atomovek."
Třeba nám to dají befelem

Moderátoři: frawd, Moderátoři
škemrat nebudou, tak jak nám nepatří voda, tak nám nepatří z valné části ani energetické zdroje . Kdopak to jen prošustroval ,
No ekologické.......
Ironie to nebyla. Jsem spíš optimista. Na konspirace nevěřím. EU musí mít k dispozici spoustu odborníků, co dokáží spočítat spotřebu a výrobu elektřiny v dlouhodobém výhledu. Přišlo by mi zvláštní, kdyby bez toho elektromobilitu prosazovali. Třeba jsem ale jen naivní.willy50 píše: ↑16 bře 2021, 18:41 cernymotyl
"Já věřím, nebo spíš chci věřit, že elity v EU vědí, co dělají"
Je to ironie že? Nemyslíš to vážně?
To je to poslední čemu bych věřil. V EU se rozhoduje podle jiných pravidel než "vše pro rozvoj".
A možná (a já tomu věřím) že Evropa není svéprávná a je řízena odjinud.
Sakra, zase ta politika!
Konec
baterie se obewcně vyrabí jíž hoodně let, ale stále platí, že jejich kapacita klesá s teplotou . O elektrice toho bylo napsaáno také hodně - stačí zadat google.com a elektrika - bateriestefanpilat píše: ↑16 bře 2021, 21:54 kolomaz: elektroauta se sériově vyrábí od roku 2011, takže ty nejstarší už mají deset zim za sebou. Jak to snáší, se dá docela dobře vygooglit. Už o tom byla napsána hromada článků. Stačí si je přečíst. Třeba zde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |