Jinak jsem se chystal vyměnit žárovky v blinkrech za Osram Diadem Chrome (nemám rád ty oranžový plochy na světlech, zvlášť upředu v čirých světlech, navíc svítí víc oranžově). Upředu výměna na pohodu, tam je to fajn vymyšlený a celkem přístupný, zadní jsem vzdal. Nejprve jsem si říkal, super, někdo přemýšlel, vycvaknou se krytky, pak povolí dva šroubky a světlo se vytahne ven (jako u Elantry). Ale ta měla jen jeden trn vzdadu na světle, FB má zdá se trny dva a ať jsem dělal co dělal, to světlo prostě nevysunu ven. Takže se stavim v servisu a nechám to na nich, nemám na to nervy
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Uvnitř proběhla výměna za LED, rozdíl markantní, to samé v kufru (za tu bludičku bych fackoval). Měl jsem taky konečně možnost ve tmě projet ty žárovky Tungsram +150% (dával jsem je kopmplet všude - potkávací, dálkové i přisvětlování) a musím říct, že svítí opravdu dobře. I na to, že jsem zvyklý na LEDky z Tusíka, tak musím uznat, že tyto žárovky fungují (zvlášť dálková). Teď ještě plánuju výměnu zpáteček za LED a v rámci osvětlení bude hotovo