, do Sušice jedu červeným příští týden na celý víkend, pokud bude pěkné počasí a nebudeš v práci nebo na kole, můžeme dát pokec
 , do Sušice jedu červeným příští týden na celý víkend, pokud bude pěkné počasí a nebudeš v práci nebo na kole, můžeme dát pokec   
 Jinak jsem se chystal vyměnit žárovky v blinkrech za Osram Diadem Chrome (nemám rád ty oranžový plochy na světlech, zvlášť upředu v čirých světlech, navíc svítí víc oranžově). Upředu výměna na pohodu, tam je to fajn vymyšlený a celkem přístupný, zadní jsem vzdal. Nejprve jsem si říkal, super, někdo přemýšlel, vycvaknou se krytky, pak povolí dva šroubky a světlo se vytahne ven (jako u Elantry). Ale ta měla jen jeden trn vzdadu na světle, FB má zdá se trny dva a ať jsem dělal co dělal, to světlo prostě nevysunu ven. Takže se stavim v servisu a nechám to na nich, nemám na to nervy
](./images/smilies/eusa_wall.gif) Do osvětlení SPZ jsem dal Osram Cool Blue žárovičky, aby to nesvítilo tak žlutě, tam je výměna asi na minutu, to jde skvěle. A to i přesto, že šetření na délce kabílků bylo fakt extrémní, zvlášť na levým světýlku.
 Do osvětlení SPZ jsem dal Osram Cool Blue žárovičky, aby to nesvítilo tak žlutě, tam je výměna asi na minutu, to jde skvěle. A to i přesto, že šetření na délce kabílků bylo fakt extrémní, zvlášť na levým světýlku.Uvnitř proběhla výměna za LED, rozdíl markantní, to samé v kufru (za tu bludičku bych fackoval). Měl jsem taky konečně možnost ve tmě projet ty žárovky Tungsram +150% (dával jsem je kopmplet všude - potkávací, dálkové i přisvětlování) a musím říct, že svítí opravdu dobře. I na to, že jsem zvyklý na LEDky z Tusíka, tak musím uznat, že tyto žárovky fungují (zvlášť dálková). Teď ještě plánuju výměnu zpáteček za LED a v rámci osvětlení bude hotovo