to ODJINUD: já ho dostal vanu a gumové koberce dostal grátis (takže asi proto Rigum). Nevadí mi že to není originál

pokud to bude dobře sloužit, a tyto RIGUMy se zdá svoji funci budou plnit k mé naprosté spokojenosti. V Merče jsem měl oridinál vanu a po ní vše jezdilo jak na ledu, takže řešit síť a gumicuky pro zajištění nákladu mě trochu vadilo.
to PATOPJENY: ve výbavě Smart bys měl mít dvojté dno i u DPi(CVVT). Já to neřešil jestli bude nebo ne, podlahu jsem dal do dolní polohy a tam i zůstane. Klidně bych ji i oželel, poněvadž když dám bedýnku s "bordelem" do rohu tak tam překáží ten plastovej držák a nejde přirazit až k boku kufru, nebo když ji dám až na bočnici tak vzniká mezera před opěradlem sedadla.
to WILLY: tak to audio jsem nenašel, ale i tak díkes.
to WILLY + WALTER: to není ESP v zatáčkách, to jsem s vypnutým LKA nezkoušel. Ten pocit jsem měl při jízdě v přímém směru, když se přiblížím ke středové čáře. Ale obecně jakoby se nahodile měnila síla potřebná na otáčení volantem nebo udržení auta v přímém směru (chvílemi se mi zdá jakoby kolem středové polohy volant nekladl odpor a někdy jo).
to MEXICAN: měl jsem ho vypnuté tlačítkem na volantu a kontrolka nesvítila vůbec.