Tucson 2021 (NX4)
Moderátor: Moderátoři
Re: Tucson 2021 (NX4)
Slevu jsem dostal k původně objednanému autu a vzhledem k ceně sybolickou, ale na druhé straně vyšší než nabízeli v Brně a přešla i na nové. Nechtělo se nám s mamkou déle čekat, a tak jsme vzali nabízenou skladovku a když vyrobili i původně objednané auto tak už jsme byli rozhodnuti, že připlatíme a půjdeme do vyšší výbavy.

Hyundai Tucson NX4 Premium Style HEV 4x4

- Reklama
U nás čekáme od loňského asi osmého měsíce,ale jezdit je čím,tak to nehrotime, alespoň přijede na čisté silnice a pofrči na dutiny a spodek.

Původně objednaná je na prostředním obrázku za červeným autem, liší se pouze výbavou.Mi.Ha. píše: 26 úno 2022, 17:08 Pěkný, určitě se nemůžeš dočkat.
Tohle je ta skladová? Je na ní nějaká zajímavá sleva?

Podle kol ta původní je taky v plné výbavě ne?

Smart s navi + kola + nabízený asistent k navi.

Tak to jo,to byla taky naše původní verze a teď je to style premium dct,  dvoukola + metla,jen škoda,že místo muziky Krell tam nejde Bose.

A 110 nebo 132, popř. nafta?Mi.Ha. píše: 26 úno 2022, 17:48 Tak to jo,to byla taky naše původní verze a teď je to style premium dct, dvoukola + metla,jen škoda,že místo muziky Krell tam nejde Bose.

Tak ses nakonec čapnul na udičku
 gratuluji  jitrnička vypadá pěkně
 gratuluji  jitrnička vypadá pěkně   Tak preju radost z jízdy. Hoď sem pak kdyžtak nějaké poznatky z toho HEV systému, jsem na to hrozně zvědavej a natěšenej. Já mám dnes za sebou přesně 1. měsíc čekací doby. Tak doufám, že mě nebudou tak trápit jako Tebe
 Tak preju radost z jízdy. Hoď sem pak kdyžtak nějaké poznatky z toho HEV systému, jsem na to hrozně zvědavej a natěšenej. Já mám dnes za sebou přesně 1. měsíc čekací doby. Tak doufám, že mě nebudou tak trápit jako Tebe   Je to skoro dlouhý jak čekat dítě TVLeeee
 Je to skoro dlouhý jak čekat dítě TVLeeee 
- Mr. HYUNDAI
Něco málo o Tucsonu HEV - https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=217&t=40346  .
 .

.
 .26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line

25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Děkuji pane Mistr...Mr. HYUNDAI píše: 26 úno 2022, 18:14 Něco málo o Tucsonu HEV - https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=217&t=40346.

Mi.Ha , ty už jsi zjišťoval kde navyšují nový Tucson a nebo už někdo konečně prozradil rozdíl mezi 110 a 132kw? Já se to nedozvěděl ani u prodejce ani z   .
 .

.
 .Hyundai I30 kombi, 1.6gdi, weekend.  Tucson 2022, 1,6 T-gdi, 110kw, 4x4, smart
Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný

Honda Jazz, 1,4, 2008- prodaný
Hyundai Getz, 1.3, 2003- prodaný
- 
				krupicka.filip
No neke...V ten samý den jsme také objednávali NLine, v manuálu... tak to také budu muset kontaktovat našeho prodejce, jestli něco neví...dzoska píše: 23 úno 2022, 15:46 Já věděl, že nebrat hybrid a automat bylo správné rozhodnutí20.12. Jsem objednal obyčejný NLine a počítal s tím, že když to půjde dobře, tak v červnu by mohlo být hotovo. Čekání, o kterém jsem si tady na fóru četl, mě optimismem zrovna nenaplňovalo. A teď mám info od prodejce, že je vyrobeno a za cca 3 týdny bude dodáno na jejich sklad.
 Jakou jsi objednával barvu?
 Jakou jsi objednával barvu?Škoda Octavia 1,6i
Ford Fusion 1,4 16V
Audi 100 2,0 E

Ford Fusion 1,4 16V
Audi 100 2,0 E
Objednali jsme základní Engine Red. Těžko říct, jestli barva má vliv na dobu čekání. Podle toho, co se dočteš tady na fóru, spíš nemá.

Ve čtvrtek konec 8,5 měsíční anabáze. Alojzova jitrnička přebrána a cestou domů vyzkoušena v superlehkém terénu.