Pjotr1 píše: ↑20 črc 2023, 07:30
mozecek píše: ↑19 črc 2023, 14:40
Já nechal dát hned po koupi fólii alespoň na světla. Když jsem tady četl zkušenosti s tím, jak po roce provozu světla vypadají jako by měly 10 let.
Mohl bys prosím trochu rozepsat ty fólie na světla ? Jakou fóli, cena, jak dlouho to máš, jak se to meje, poznáš rozdíl ve svítivosti, co STK, ... Dík
Jakou folii nevím, nechával jsem to lepit přímo ve firmě, která se zabývá wrapováním aut. Takže předpokládám, že použili tu, co se na světla dává. Cena byla 1.000,- za jedno světlo. Mám to od novoty, takže 3 měsíce. Myje se to asi normálně (jen prvních 14 dnů po nalepení mi doporučovali nemýt světla na wapce), jen při wapkování kolem světel dávám pozor a nestříkám na ně nijak velkým tlakem. Rozdíl ve svítivosti nepoznám, protože jsem tam tu folii nechal dát hned na nové auto, takže jsem nejel asi ani v noci bez folie - každopádně kdybych Ti neřekl, že na světlech ta folie je, tak to vůbec nepoznáš. Musel bys to detailně zkoumat a hledat hrany folie, abys ji na tom světle našel. STK mě čeká až za 4 roky, ale předpokládám, že to bude OK, protože jak píšu, vizuelně není vůbec poznat, že na světlech něco je

Jen teda ted jak jsem chytl ty kamínky do kapoty, tak jeden šel i do světla a ve folii je vidět malá ďubka, která tam už samozřejmě zůstane. Což mě štve, že už to není jak nové, ale na to to tam člověk lepí aby to chránilo, že jo?