díky za vážné upozornění ... Apce sem tedy vypnul data a funguje dál
 díky za vážné upozornění ... Apce sem tedy vypnul data a funguje dál  pořád si myslím že je fajn. Ono změřit aku jednou za čas multimetrem je fajn ovšem nad na nějaký cyklus či špičky je takové měření na prd a nevytrhne to ani voltmetr do zásuvky
 pořád si myslím že je fajn. Ono změřit aku jednou za čas multimetrem je fajn ovšem nad na nějaký cyklus či špičky je takové měření na prd a nevytrhne to ani voltmetr do zásuvkyModerátoři: 89majlo96, Moderátoři

díky za vážné upozornění ... Apce sem tedy vypnul data a funguje dál
 díky za vážné upozornění ... Apce sem tedy vypnul data a funguje dál  pořád si myslím že je fajn. Ono změřit aku jednou za čas multimetrem je fajn ovšem nad na nějaký cyklus či špičky je takové měření na prd a nevytrhne to ani voltmetr do zásuvky
 pořád si myslím že je fajn. Ono změřit aku jednou za čas multimetrem je fajn ovšem nad na nějaký cyklus či špičky je takové měření na prd a nevytrhne to ani voltmetr do zásuvkyCelkem sila!!i30mpact píše: 27 čer 2023, 21:01https://doubleagent.net/2023/05/21/a-ca ... r-locationmozecek píše: 27 čer 2023, 09:52 Pouzivate nejaky baterkovy monitor? Mate to odsledovane i tam? Mam ted cerstve BM6 z aliexpresu (jako superdeal byl jen za 280 i s postou) a prijde mi naprosto paradni. Dat a zkusenosti mam zatim za 5 dni malo, ale z dlouhodobeho hlediska mit historii akumulatoru bude fajn .. ac nechci delat reklamu a kupte si co chcete, tak jsem vahal jestli staci protoze se nikde nepise ze si i uklada hodnoty do pameti i pokud neni pripojen telefon cely mesic. Nakonec je teda videt jak moc se mi vybije aku po dvou dnech stani apod. Z hodnot uplne nadseny nejsem ale je mozne ze to auto resp dalsi doplnky jako kundoplasic neco stale papkaji.
hmm to sa mi nezdá
- viem ze mas potrebu komentovat moje prispevky ale napis to panovi ktoremu to nefunguje ako by si predstavoval. Bude spokojnejsi.kedze MHEV radi hladko - po slovenskyAxel.Foley píše: 28 zář 2023, 17:13 Jak se pleteš... Kia 1,5 T-GDI s DCT bez MHEV řadí nádherně hladce, bez cukání.
 ochoten/schopen splnit...
 ochoten/schopen splnit...Slabostka zjavne veciam rozumieš a väčšinou máš aj pravdu.No často používaš zbytočné útočny prejav,ktorý prekryje obsah informácie.Škoda.slabostka píše: 28 zář 2023, 18:35- viem ze mas potrebu komentovat moje prispevky ale napis to panovi ktoremu to nefunguje ako by si predstavoval. Bude spokojnejsi.kedze MHEV radi hladko - po slovenskyAxel.Foley píše: 28 zář 2023, 17:13 Jak se pleteš... Kia 1,5 T-GDI s DCT bez MHEV řadí nádherně hladce, bez cukání.

.
 .

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |