Kažďý má svoje TOP autíčko v srdci a nemusí s tým každý súhlasiť.

Moderátor: Moderátoři

na pezotika som nahodil pred dvoma rokmi celorocky Barumky, na Rexovi mám stále MT Hankooky)245/75/16,  teraz ich vymením za estekackove Wranglery 225/75/15 a potom nahodím stare Cooper, zimaky, nech sa zoderu pocas jazdy po asfaltoch. A na cestu na Balkan pôjdu naspäť MT Hankook. Napriek ich váhe a rozmerom, váhe auta(cez 3 tony) a jazdným odporom sa dokážem zmestiť spotrebou do 11 litrov. Tak ma to až tak netrápi. Ešte sa uvidí ako sa toto leto vyvinú ceny nafty. Dúfam, ze nebudú atakovať ceny z roku 2019, to bol masaker vtedy.
  na pezotika som nahodil pred dvoma rokmi celorocky Barumky, na Rexovi mám stále MT Hankooky)245/75/16,  teraz ich vymením za estekackove Wranglery 225/75/15 a potom nahodím stare Cooper, zimaky, nech sa zoderu pocas jazdy po asfaltoch. A na cestu na Balkan pôjdu naspäť MT Hankook. Napriek ich váhe a rozmerom, váhe auta(cez 3 tony) a jazdným odporom sa dokážem zmestiť spotrebou do 11 litrov. Tak ma to až tak netrápi. Ešte sa uvidí ako sa toto leto vyvinú ceny nafty. Dúfam, ze nebudú atakovať ceny z roku 2019, to bol masaker vtedy.Potvdrzujem, že po prezutí zo zimných Hankookoch na Premacy som išiel so spotrebou dole - cez víkend 1300 km (na otočku Chorvástko) s priemernou spotrebou 6,1 l... Ale nášmu autu výrazne zvyšuje spotrebuje aj zima - lebo baterka využíva menej kapacity....Maras píše: 13 dub 2024, 10:14 Taky už mám přezuto ze zimních Hankook na Primacy a hned větší ticho a spotřeba o 0,5 l dolů.

myslim, ze dam teraz mladochovi trochu vydychnut a na dalsi projekt radsej vezmem obytku
 myslim, ze dam teraz mladochovi trochu vydychnut a na dalsi projekt radsej vezmem obytku| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |