Problém s rádiom.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
Problém s rádiom.
Zdravim. Mam Hyundai i30 2010 a pred par dnami sa mi objavil taky problem, ze mi vypadava zvuk pri radiu. Panel ukazuje všetko, stanice, hlasitosť ale z repro ani hlaska, ani sum. Sem tam radio naskoci, chvilu ide, potom zase vypadava zvuk na radiu. CD ide vporiadku AUX tiez bez problemov. Pouzivam externy bluetooth system zapojeny do radia cez AUX. Neviete poradiť, v com by mohol byť problem? Vdaka za tipy.
- Reklama
Re: Problém s rádiom.
Riešil som niečo podobné pred mnohými rokmi. Mal som externý modrý zub, a zvuk do repro prepínalo relé. Myslím, že tam bol jeden drôt, ktorý uzemňoval, ak bol hovor a ten bol nejak spojený z rádiom (alebo naopak). Ak sa to náhodou niekde opiera, alebo sa kostra dostáva na ten drôt, mohlo by ti to takto robiť.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Zdravím
Potřebuji poradit mám i 30 r.v. 2009 po připojení USB mi po každém zapnutí klíčku načte na první skladbu a nepamatuje si poslední přehranou. Nevíte co a jak nastavit aby si to pamatovalo.
Potřebuji poradit mám i 30 r.v. 2009 po připojení USB mi po každém zapnutí klíčku načte na první skladbu a nepamatuje si poslední přehranou. Nevíte co a jak nastavit aby si to pamatovalo.
- Mr. HYUNDAI
Jak složitou strukturu adresářů na té flashce máš?
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- Axel.Foley
Vyměň fleshku za novější a rychlejší. Odzkoušeno.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
asi 15složek po 700 písničkách
zkoušel jsem všechny co mám doma od 12 do 64 GB a všechno stejný ať už je to jednotlivě nebo ve složkách
- Mr. HYUNDAI
Pokud si dobře pamatuju, tak rádio v první generaci i30 nezvládalo hlubší strukturu. Na drivu mohli být jen jednotlivé složky a v nich už přímo písničky. Jakmile to byl adresář, v něm podadresář (e) a až v nich jednotlivé písničky, tak si to nedokázalo zapamatovat.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
no zkusim to nahustit bez adresářů a uvidím co to udělá je fakt že toho je hodně ale za zkoušku nic nedámMr. HYUNDAI píše: ↑01 čer 2025, 12:08Pokud si dobře pamatuju, tak rádio v první generaci i30 nezvládalo hlubší strukturu. Na drivu mohli být jen jednotlivé složky a v nich už přímo písničky. Jakmile to byl adresář, v něm podadresář (e) a až v nich jednotlivé písničky, tak si to nedokázalo zapamatovat.