Ahojte
Na pristrojovke mi dost casto svieti SOS ( na cerveno). Ked som sa na to davnejsie pytal v servise, povedali mi ze to moze byt nedostupna sluzna alebo slabsie nabita bateria a ze problem by bol ak by to svietilo na bielo. Ale ze ked to svieti na cerveno a po case to vypne tak je to ok.
Minuly rok v lete mi menili celne sklo. Mohli nieco pokazit? Tusim to sem tam zvyklo svietit aj pred tym ale nie som si isty ci tak casto.
Nema niekto podobnu skusebost?
V pondelok idem do servisu a neviem ci im to zas spomenut, pripadne ak ma odbiju opat s tym ze to je ok ci sa s tym uspokojit.
Vdaka za nazory.
Casto svieti SOS (na cerveno)
Moderátor: Moderátoři
Casto svieti SOS (na cerveno)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style + Dizajn pack (Silky Bronze)
- Reklama
Re: Casto svieti SOS (na cerveno)
Systém má záložnú aku. V servisnom pláne je odporučenie meniť každé 3 roky.... teoreticky mohla dožiť.
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Řešil jsem to samé od prvního roku. Poprvé vyměněna baterie a další zimu celý modul SOS. Leč problém pokračuje. Údajně je to problém v tom modulu a čeká se na vyřešení. Hyundai o tom ví a tím to evidentně končí...
Ano a takhle je to u koncernu H/K skoro se vším...

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

CUPRA Formentor 1,5TSI, 110kW- 2023 matná petroleum
6,6l/100km
Aktuálně 65300 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky, nebo prémiové paliva.
6,6l/100km
Aktuálně 65300 km
Olej: Ravenol 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky, nebo prémiové paliva.
spise takto je to dnes se vsim
na samotnou bezpecnost provozu auta to vliv nema, sance ze SOS zvlast v zalidnene ceske krajine budete potrebovat se limitne blizi nule, ale na STK to bohuzel bude neresitelny problem ](./images/smilies/eusa_wall.gif)

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW