Ahoj všem, měl jsem i30 z roku 2020, kde se na panelu navigace zobrazovala skutečná rychlost dle GPS.
Nyní na nové i30 z letošního roku se tam zobrazuje rychlost stejná jako na tachometru, tedy dle auta (vyšší o několik km/h).
Chtěl bych ale vidět tu z GPS, nevíte jestli je možné to nějak změnit?
PS: jestli se to tu už řešilo, tak se omlouvám, ale nenašel jsem.
Zobrazení rychlosti
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
- Axel.Foley
Re: Zobrazení rychlosti
Začni používat navi třetích stran (TomTom, Waze, ...) nasdílené přes Android Auto / Apple Car.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Jojo, to samozřejmě můžu.
Jen mi to přijde, že když to starší verze i30 uměla, tak by to měla umět i novější verze i30.
Takže je to možná přepínatelné někde v nastavení.
Protože jinak nevidím důvod zobrazovat stejné číslo s aktuální rychlostí na dvou různých displejích. U té mapy chci tu skutečnou dle GPS.
Jen mi to přijde, že když to starší verze i30 uměla, tak by to měla umět i novější verze i30.
Takže je to možná přepínatelné někde v nastavení.
Protože jinak nevidím důvod zobrazovat stejné číslo s aktuální rychlostí na dvou různých displejích. U té mapy chci tu skutečnou dle GPS.
i30 kombi (2020, 2025)
- Axel.Foley
To, že něco uměla starší verze auta, neznamená, že to umí i verze novější. Potkávám se spíš s opakem.
Nastavení si klidně prolez. Pochybuji, že tam něco najdeš.
Co chceš ty, vývojáře nezajímá. Pro ně platí příkaz shora a tím je úspora nákladů.
Nastavení si klidně prolez. Pochybuji, že tam něco najdeš.
Co chceš ty, vývojáře nezajímá. Pro ně platí příkaz shora a tím je úspora nákladů.
-
Minda Mour
- *
Zdravím,
mým i30 z roku 2021 a od začátku se mě zobrazují na tachometru i číselně stejně info o rychlostech , bral jsem to v té číselné podobě jako přesné zobrazení nepřesné rychlosti , od které si cca 4km/h odečítám , abych zjistil přesnou rychlost , ale navigaci nemám.
mým i30 z roku 2021 a od začátku se mě zobrazují na tachometru i číselně stejně info o rychlostech , bral jsem to v té číselné podobě jako přesné zobrazení nepřesné rychlosti , od které si cca 4km/h odečítám , abych zjistil přesnou rychlost , ale navigaci nemám.
Hyundai i30 1,5 DPi manuál
Renault Scenic
Jawa Mustang , Pionýr
Jawa Babetta
Renault Scenic
Jawa Mustang , Pionýr
Jawa Babetta
- Axel.Foley
Minda Mour: Otázka ale zní trochu jinak 
ze by to slo prepnout nevim, ale zvlast ted kdyz uz auta pipaji pri prekroceni rychlosti "dle tachometru" by bylo tak nejak vnitrne kontraproduktivni ukazovat na druhem displeji ze auto pipa zcela zbytecne .. to by ze se sebe automobilka delala pitomce na druhou
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
toto som zachytil u updatu u Stonica asi 3 roky dozadu. Stara verzia skutocne ukazovala realne GPS na displeji navigacie. Potom to skoncilo po update tak, ze to sedi na km/h presne co ukazuje digitalny pristrojovy stit uprostred budikov
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023