Ocelový kryt motoru

Vše kolem úprav na Vašem miláčkovi - kola, hudba, osvětlení, úpravy motoru, styling.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
vrabi
*

Ocelový kryt motoru

Příspěvek od vrabi »

Nemáte někdo originál ocelový kryt pod motor ?
K chatě mám dost hnusnou kamenitou a bahnitou polňačku a už párkrát jsem vzal tím tenkým plastovým deklem o zem.
Přemýšlím proto o ocelovém krytu, jako jsem měl na předchozím autě.
Dá se koupit buď jako originál díl v příslušenství od :hyu: , nebo jako druhovýroba třeba na Allegru.
Bohužel jsem nikde nenašel fotky toho originálu, druhovýroba nemá (jako originál plast) "okýnko" na výměnu olejového filtru a vypuštění oleje.
Pokud by originál to okýnko měl, tak si za něj radši připlatím, ale pokud ho nemá, tak si radši koupím levnější druhovýrobu.
U místního zastoupení nevěděli.
Níže jsou fotky druhovýroby, je na rozdíl od plastu ze třech dílů, ale nemá to okýnko. Jde mi hlavně o to, abych neobjednal originál a ten nebyl z jednoho kusu a tudíž se nesundával ještě hůř než ta druhovýroba ](*,)
Přílohy
kryt2.jpg
kryt2.jpg (53.27 KiB) Zobrazeno 135 x
kryt1.jpg
kryt1.jpg (67.8 KiB) Zobrazeno 140 x
kryt.jpg
kryt.jpg (55.83 KiB) Zobrazeno 140 x
Reklama

Axel.Foley

Re: Ocelový kryt motoru

Příspěvek od Axel.Foley »

Ježkovy zraky :!: Šrouby jak na tanku [-o< #-o :mrgreen:
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: Ocelový kryt motoru

Příspěvek od Mexican »

mal som kedysi samo-domo robeny ocelovy kryt motoru na Accentovi. V ramci servisu ho vzdy dali dole pretoze sa inak nedalo dostat k vypustaciemu srobu (Accent mal filter oleja pristupny zhoda), upozornili ma ze mi nauctuju 15minut extra
To v zasade zarucilo, ze to tam nijak neskorodovalo a dalo sa s tym pracovat

Vzdy je mozne ten ten servisny otvor vyrezat - pozor vsak na nenavratne poskodenie zinkovej vrstvy ak sa to bude retaz niecim vysokootackovym, kde teplom dojde k zniceniu pozinku
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Úpravy (tuning)“