Čau, dnes jsme si vsiml, ze mam nejake radoby fleky na pristrojovce pred ridicem. Nejde to ocistit hadrikem, atak jsem hledal a hledal, a pry na to musela byt pouzita agresivni chemie.
Ted je otazka co s tim? Mate zkusenost, kolik stoji vymena celeho skla na te pristrojovce? Kde udelat?
Nebo se meni cele?
Mohla by to uznat havarijni pojistka?
Diky za info a prima den
Poskozena antireflexni vrstva co s tim?
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Poskozena antireflexni vrstva co s tim?
Se bojim ze výměna skla se tu úplně nebude praktikovat...ze poměr cena výkon bude kdyz tak výměna celého clusteru
Zeptej se v autorizaku...neříkej nic o chemii, zkus reklamovat...ale moc tomu nevěřím...
Btw: cim to cistis, ze chemie...ja toto otiram chlupatinou...žádné vlhčené, nic...
Zeptej se v autorizaku...neříkej nic o chemii, zkus reklamovat...ale moc tomu nevěřím...
Btw: cim to cistis, ze chemie...ja toto otiram chlupatinou...žádné vlhčené, nic...
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
Re: Poskozena antireflexni vrstva co s tim?
Havarijka se na to skoro určitě vztahovat nebude, jelikož jsi nedodržel návod k obsluze a údržbě, to by fungovalo možná v případě, kdybys řekl, že jsi při nakládání nějaké trubky palubku propíchl (a samozřejmě by opravdu musela být rozbitá)
Většinou tohle poškození vzniká, když se někdo pokusí vyčistit plast prostředkem na čištění oken který obsahuje hodně alkoholu nebo čpavek
Teoreticky by to mohla překrýt průhledná matná ochranná fólie, co se dává na dotykové displeje.
Samotný to "sklo" je tam u většiny aut natavený (jak je to tady konkrétně nevím) a vyměnit běžným způsobem nejde. Napadá mě koupit jinou palubku na vrakáči, co jsem koukal tak to není až zas tak drahá věc a zkusit to z ní vyměnit i s těma brejlema.
Většinou tohle poškození vzniká, když se někdo pokusí vyčistit plast prostředkem na čištění oken který obsahuje hodně alkoholu nebo čpavek
Teoreticky by to mohla překrýt průhledná matná ochranná fólie, co se dává na dotykové displeje.
Samotný to "sklo" je tam u většiny aut natavený (jak je to tady konkrétně nevím) a vyměnit běžným způsobem nejde. Napadá mě koupit jinou palubku na vrakáči, co jsem koukal tak to není až zas tak drahá věc a zkusit to z ní vyměnit i s těma brejlema.
- Přílohy
-
- imgnd_1255440 (1).jpg (115.13 KiB) Zobrazeno 55 x