Starex 4WD-upravy na kemping,a ine vylepsenia...
Moderátor: Moderátoři
Re: Starex 4WD-upravy na kemping,a ine vylepsenia...
Presunuto a priste uz prosim do spravne sekce.
- Reklama
Tak ďalší upgrade: to sorentacke turbo tam nepasuje, musim dat zrepasnut to moje, takze sa to predĺži. Ach jo. Never-ending story. 
Ale dôležité z toho vsetkeho je fakt, že autíčko nás vždy doviezlo domov(ak nerátam tu zlomenú torzku, kedy to išlo na povale domov)
Ale dôležité z toho vsetkeho je fakt, že autíčko nás vždy doviezlo domov(ak nerátam tu zlomenú torzku, kedy to išlo na povale domov)
To musí byť čistá láska.

Cupra Formentor 1,5 TSI DSG(2022-)Nevada White
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T (2018- 2025) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
To si píš. Len neviem dokedy, nadobudaciu hodnotu som uz asi strojnasobil
. Aké fakt nieje čo kúpiť iné s takýmto parametrami.
Neni problem s vjezdem do center mest v cizine? Nebo ho pripadne nechas nekde mimo a jedes sockou do centra?
Neviem, nechodim, naposledy som sa v Londýne pokúšal dostať k centru dorucit zasielku pre znameho, aj som sa dostal, ale bola to divocina. Ja veľké mesta neznasam. Preto mám auto aké mám. Do terenu. Za tie roky, čo sme chodili so psom, ktorý neznasal ľudí, bal sa ich, tak sme vytvorili svoj vlastný styl trávenia času na cestach. A ostalo nám to a nelutujeme. Teraz naposledy som behal po Thesalonikach, ale tam to bolo fajn.
Ja myslel ze chces videt vse kdyz nekam jedes tak pokud neni problem ta absence eko plakety v zapadni Evrope.
Pes je problem.kdyz clovek chce cestovat. Jako asi se taky da, ale do letadla asi ne
Pes je problem.kdyz clovek chce cestovat. Jako asi se taky da, ale do letadla asi ne