Fólie na skla
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jestli si chceš folie nalepit sám, tak sice ušetříš, ale než to uděláš bez bublin a kvalitně, tak Ti to bude chvíly trvat a pár jich zničíš. Lepím reklamní folie a vím o čem mluvím. A to se reklamní folie lepí o dost lépe. Ale postup je stejný. Doporučuji koupit stěrku s filcem v nějakým velkoobchodu s reklamníma foliema. Stojí cca 60,- a je to lepší než nějaká plastová destička s houbičkou. Nezapomeň jarovou vodu. Nemusí bejt zas tolik jarová, jen trochu a nastříkej ji na sklo i na folii rozprašovačem. Lep nejprve jednu polovinu skla, potom sundej přenosku a dolep zbytek. Vyndal bych komplet skla a šel do toho. Připrav si dost času a nervy. Určitě to zvládneš, ale ty nervy a čas. Já jsem si to sám nedělal. Nemám na to čas. Je pravda, že ušetříš. Hlavně kupuj kvalitní folie. Jo a ty bubliny se na foliích na skla nepropichují. Když nějaká bude, tak ji nech a ona opravdu vyschne. Potom až okna nasadíš, tak je tak 3 dny nestahuj. To je asi vše. Na zbytek musíš přijít sám.
Hyundai SANTA FE - 2.00 CRDi VGT
- Reklama
3M nejsou taky spatne...vse je podle financnich moznosti...i levne nemusi byt spatne...jak psal Leo, dulezite pri lepeni je napred jedna cast a pak sundat prenosku a dolepit zbytek, i tak se da predejit neprijemnostem..Anonymous píše:Folie doma nelepit. A když, tak koupit značkové. Nejlepší jsou americké. Měl jsem na autě dva roky Lunar (Bruxafol jsou taky dobré), žádná prasklina ani bublina. Barevná stálost, žádné drápance. Nechal jsem je lepit v JK Studio - Jan Kural v Říčanech u Prahy. Dali mi už tenkrát záruku 2 roky (v době kdy byla zákonem daná 1 rok).
Jo a mimochodem na STK to neradi vidí - pozor tedy na lepení folii na okna řidiče a spolujezdce ...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kdo byl tenkrat na srazu v ChrastanechAnonymous píše:Folie doma nelepit. A když, tak koupit značkové. Nejlepší jsou americké. Měl jsem na autě dva roky Lunar (Bruxafol jsou taky dobré), žádná prasklina ani bublina. Barevná stálost, žádné drápance. Nechal jsem je lepit v JK Studio - Jan Kural v Říčanech u Prahy. Dali mi už tenkrát záruku 2 roky (v době kdy byla zákonem daná 1 rok).
Jo a mimochodem na STK to neradi vidí - pozor tedy na lepení folii na okna řidiče a spolujezdce ...

Zarucene nedoporucuji lepit folie doma

Nerikam,ze nejlepsi sou americke,ale ty ktere splni svuj ucel...kdo chce mit sve auti jak pohrebak..........OK...je mu prano

Jinak na folie Bruxafol je vystaven atest i s certifikacni kartou
Taky je to otazka financi...v dobne, kdy jsem o folie mel az nechutne velky zajem, nebyly zrovna potrebne 4 tisice, respektive zatu praci, kterou s mensi kvalitou zvladnu i ja, jsem je nechtel dat...ale tak je to i s vymenou oleje, brzd a dalsich...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Zatmavení
Pokud se nepletu, tak podle zákona můžete mít zatmavení do 30%, a to kromě čelního skla, které musí být čiré. Pokud máte větší zatmavení, můžete mít problémy.
Pokovení dělali (a snad i dělají) např. v Autosklo Servis CZ v Praze. Fólie se dají na rozdíl od pokovení sundat, a navíc můžou být i bezpečnostní. Sám o nich do budoucna uvažuji.
Pokovení dělali (a snad i dělají) např. v Autosklo Servis CZ v Praze. Fólie se dají na rozdíl od pokovení sundat, a navíc můžou být i bezpečnostní. Sám o nich do budoucna uvažuji.

Accent 1.3i 63kW r.v.2004
Re: Zatmavení
pokud se nepletu, tak tech 30% plati jen na predni skla u ridice a spolujezdce,vzadu to muze byt uplne nepruhledne. a predni okno samozrejme musi byt cire. Kazdopadne na prednich oknech by mel byt atest.ignorek píše:Pokud se nepletu, tak podle zákona můžete mít zatmavení do 30%, a to kromě čelního skla, které musí být čiré. Pokud máte větší zatmavení, můžete mít problémy.
jinak to pokoveni ma zlatavou barvu, ktera se mi na tom jedina nelibi.
S bezpecnistnima foliema je to super, asi do toho casem taky pujdu!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja dával folie na P 605 a stálo mě to 4500kč a to byli všechny skla kromě předniho ale nechtěl jsem uplně černa jen takove decentni zabarveni a max spokojenost žádny bubliny žadny odlupovani a hlavně sluničko nepali do auta jo a ještě mi za ty penize vyčistili celi interier a nateflonovali karoserii.Ale dělali to v lednu takže v sezoně jsou jiny ceny
Pokoveni muze byt zlate, ovsem zpravidla je stribrne a hodi se na velmi malo aut, vlastne jen ke stribrnym se stribrnym B sloupkem..co jsem dosud videl, tak sama pakarna, snad jen na stribrnym Civicu to vypadalo..na predni folie mam atest, ale leda tak na krabicce a ani se jim pri kontrole neohanim..
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak ja je to vlastne ? ked ma zastavia policajti budu robit problemy ze mam vzadu folie ? alebo nie ? planujem dat foolie do buducna len zatial neni su peniazky
a co sa tyka viditelnosti...aku tmavu by ste odporucili ? ja xcem dat bud uplne cierne total jak sa da alebo potom o stupen alebo dva menej...ale ked by som ix musel strhnut kvoli tomu ze prudia do mna policajti tak to radsej tyx 4000,- miniem na nieco ine 

Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
přední okno 0 %mirec píše:tak ja je to vlastne ? ked ma zastavia policajti budu robit problemy ze mam vzadu folie ? alebo nie ? planujem dat foolie do buducna len zatial neni su peniazkya co sa tyka viditelnosti...aku tmavu by ste odporucili ? ja xcem dat bud uplne cierne total jak sa da alebo potom o stupen alebo dva menej...ale ked by som ix musel strhnut kvoli tomu ze prudia do mna policajti tak to radsej tyx 4000,- miniem na nieco ine
boční přední - max zatmavení 30% - propustnost 70 %
zadní boční okna - cokoliv
zadní okno - cokoliv ale z pohledu řidiče musí být rozeznatelné základní barvy (platí pro ČR) u Vás si hodnoty musíš zjistit, ale pravděpodobně budou stejné
ALE - na vozidle nesmí být pevně namontoáno cokoliv, co NEMÁ atest pro použití na vozidle. Proto první co zujišťuj je zda ta folie má ATEST pro ČR (SR)
jinak můžeš kouknout i na
http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3? ... vani&lang=
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by někdo měl zájem o levné značkové autofólie, včetně montáže na Moravě nechť mne kontaktujte na emailu magicfol@magicfol.cz , a nebo ICQ 160302690. Fólie jsou s atestem i profesionální montáží.Více informací na www.magicfol.cz Na případné dotazy rád odpovím.

Tónování autoskel, reklamní polepy, tuning samolepky aj..
-
- Kontaktovat uživatele: