Tady porovnání světýlek - Hardcamovy xenony celkem vynikají:)

A zde si povšimněte pozadí

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ja "su tendencny provokater z Brna" .... samozrejme farbu mas najkrajsiu ty...Lulie píše:hele ty mexicanezajed zaparkovat tady do Peruce na bahno a pak chci videt tvoje auto
ti dám lenivciMexican píše:takze HCD ziskava odomna cenu za najcistejsie autoa to zapadajuce slnko, pekne foto... snad sa podari nieco obdobne... len keby Brnaci neboli lenivci ... ziiiiiv
ha... tak to sme susedia.. ja byvam na Francouzske.. a BTW ak stavas na Bratislavske pred predajnou s matracmi, tak sem-tam tvoje auto vidimLulie píše:já jsem pro každý srazjá parkuju na cejlu, a tam jsem sama
diky mexicane za pochvalu barvy, odvratil jsi od sebe vendetu
paradoxne okolo Cejlu je to bezpecne, medzi svojimi sa predsa nekradne... paradoxne mam vasi strach ked parkujem niekde v Bystrci ze mi ho nejaky rozmazleny a znudeny fracek poskriabexkrchnav píše:na cejlu? neni tam nebezpečno s nablískaným autom. Tak nezaložíme tému? Mini brno sraz ?
poznáte tu nejake ok miesto? Okrem Olympie vzadu - tam je zväčša voľné miesto na parkovanie a tak... inde tu ale nepoznám.
no ciste technicky "bordel" delaji, ale neposkodzuju autaLulie píše:já prýgl sraz beruje fakt že ve své domovině si bordel nedělají. juuuu před tou prodejnou jsem to opravdu já
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |