Tak jsem se dneska vrhnul na kompletní očistu (na kterou jsem se na jaře lestos nějak nedostal). Vzhledem k tomu, jaké je aktuálně počasí a na dvůr mi svítí celý den sluníčko, začal jsem už v 6:30 abych vše stihl před vysokými teplotami. Interiér už jsem dělal v hicu a končil jsem v 11:30.
Takže zase celé umýt aktivní pěnou a wapkou, čištění kol a brzd, pak odstranění asfaltu a polétavé rzy, k tomu jsem kvůli mé nedávné menší nehodě s víčkem od víka motoru umyl kompletně celý motorový prostor (takže štětěček, přípravek a hodina šmrdlání, čištění a oplachování)... Celé auto pak ručně umyté včetně všech prostorů pantů, víka kufru, spodních hran dveří, odtokových kanálků, no prostě kam se dalo štětcem dostat, tam jsem to umyl a na konec sušení. Pak komplet vyčištění a vysátí interiéru.
Po obědě (už v garáži) od 13:00 do 15:00 nanesení tvrdého vosku na karoserii, tekutého nano vosku na kola a ošetření pneumatik (takový ten WOW efektový rozjasňovač na gumy, co po týdnu není vidět

)...
Jen je škoda, že se sem nedají vkládat fotky v plném rozlišení, takhle toho moc vidět není, ale tak alespoň pro představu...
Takže dneska jsem mazlíkovy dopřál a teď, jak si tak sedím u pivečka, tak se mi zdá, že se schyluje k nějakým těm bouřkám, co s nimi od zítra straší a mají být celý týden