Nazdar i30-tkari! ako tu tak prechadzam forum uz niekolko dni, dozvedam sa kazdy den dalsie a dalsie problemy s nasimi mašinami.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Predtym to bola len sama chvala, spokojnost (napr. aj na moje.auto.cz). Odozva vlastnikov vtedy spravila vela, clovek priam az citil ze ti ludia su nielen spokojni, ale ze sami su v pohode az to vytvaralo dojem jednej velkej spokojnej rodiny. Tak som sa potesil ze si zadovazime nove, velke, prakticke a sikovne auto s dobrymi vlastnostami a nejakymi uzitocnymi vecami.
K tomu prisli MS vo futbale, marketingove tahy so zlavami - no nekup to! A tak doslo k uzavretiu zmluvy a zaplateniu zalohy. Clovek si aj myslel ze to ma vsetko preluskane, aj forum som obehaval, ale ako naschval sa mi skusenosti nespokojnych vlastnikov vyhybali... Teraz clovek zacina rozmyslat ci toho nebude lutovat, po tom vsetkom.
Lehota dodania vychadza na september-oktober*, ma to byt uz velakrat spominany "facelift" (otazne je ci to budeme po roku moct este nazyvat FL, kvoli dalsim chystanym zmenam). Tak mi prosim vas povedzte, co mam od toho ocakavat - odflaknutu pracu Nosovic, alebo nejake tie vychytene muchy za 2 roky, alebo kedze to ma byt ten "FL" ze si na tom daju aspon trochu viac zalezat...
...este stale dufam ze sa nemusim pripravovat na najhorsie
*ak sa to nahodou este neposunie kvoli zavodnej dovolenke (v KIA-Zilina/ VW/ PSA take ohlasovali)
Dakujem pekne za odpovede