to by cejtili a odhalili vadných věcí, až by Vám přecházel zrak ..... i vrzat ventilky v kolech, by slyšel
 to by cejtili a odhalili vadných věcí, až by Vám přecházel zrak ..... i vrzat ventilky v kolech, by slyšel   Takhle máš pocit, že si s Tebe dělá normálně srandu ... jo, a kouzelná větička o nesvítící kontrolce EPS taky proběhla ....
 Takhle máš pocit, že si s Tebe dělá normálně srandu ... jo, a kouzelná větička o nesvítící kontrolce EPS taky proběhla ....Moderátoři: Martun, Moderátoři
 to by cejtili a odhalili vadných věcí, až by Vám přecházel zrak ..... i vrzat ventilky v kolech, by slyšel
 to by cejtili a odhalili vadných věcí, až by Vám přecházel zrak ..... i vrzat ventilky v kolech, by slyšel   Takhle máš pocit, že si s Tebe dělá normálně srandu ... jo, a kouzelná větička o nesvítící kontrolce EPS taky proběhla ....
 Takhle máš pocit, že si s Tebe dělá normálně srandu ... jo, a kouzelná větička o nesvítící kontrolce EPS taky proběhla .... Tak tomu nevěř, že by slyšeli i trávu růst. Já byl s ácou po záruce v servisu kvůli hluku od motoru a vibracím a všichni byli postiženi stejnou ztrátou sluchu, hmatu, citu, čichu a snad i zraku, jako obvykle. Prostě ať zadarmo nebo za peníze, mechoši nejsou ochotni přidělávat si jakoukoli práci, než je naprosto nezbytné z titulu evidentních poruch a havárek.
 Tak tomu nevěř, že by slyšeli i trávu růst. Já byl s ácou po záruce v servisu kvůli hluku od motoru a vibracím a všichni byli postiženi stejnou ztrátou sluchu, hmatu, citu, čichu a snad i zraku, jako obvykle. Prostě ať zadarmo nebo za peníze, mechoši nejsou ochotni přidělávat si jakoukoli práci, než je naprosto nezbytné z titulu evidentních poruch a havárek.tombas píše: dohadovat se zase v servise s těmi hlušci nemám chuť.
 a u Rendlíka ve Zličíně vůbec ne ... ochota, úslužnost, spokojenost ... u Accenta mám ještě rok a půl záruku, takže to nemůžu posoudit, jak se budou chovat, až budu mít po ní. Zatím jsem ještě nebyl se servem v NuboCaru Zbraslav a to, že jsem tady napsal něco v tom smyslu, že to tam bude asi stejný, je jen moje hypotéza ..... třeba budu mile překvapen a třeba taky ne .... ale zkusit to musím a když to nepůjde ani tam, tak prostě budu hledat dál .. hned tak flintu do žita nezahodim
 a u Rendlíka ve Zličíně vůbec ne ... ochota, úslužnost, spokojenost ... u Accenta mám ještě rok a půl záruku, takže to nemůžu posoudit, jak se budou chovat, až budu mít po ní. Zatím jsem ještě nebyl se servem v NuboCaru Zbraslav a to, že jsem tady napsal něco v tom smyslu, že to tam bude asi stejný, je jen moje hypotéza ..... třeba budu mile překvapen a třeba taky ne .... ale zkusit to musím a když to nepůjde ani tam, tak prostě budu hledat dál .. hned tak flintu do žita nezahodim  
A až ti něco upadne, a pokud to přežiještombas píše: a počkám, až něco upadne nebo přestane fungovat. Jinak asi nemá smysl to řešit.

a ty to přineseš do servisu a řekneš že chceš ještě daší finanční náhradu za poškození jiných věcí, způsobených touto vadou.. tak ti řeknou žes měl přijít dřív!! Vsaď se!
  a ty to přineseš do servisu a řekneš že chceš ještě daší finanční náhradu za poškození jiných věcí, způsobených touto vadou.. tak ti řeknou žes měl přijít dřív!! Vsaď se!  

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 servisu).
  servisu).

to je super, modlím se
 to je super, modlím se  , abych ty tvé kontakty nikdy nepotřeboval.
 , abych ty tvé kontakty nikdy nepotřeboval.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |