Každopádně jsem zvědavý, kolik se nás sjede. Zatím jak to tak čtu: dva pošli, tři našli, přišli, zašli....

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Tak srazík se vydařil, díky organizátorovi (rům) za přípravu, počasí se vydařilo, dřevěné figurky neutekly, škoda jen, že naše děvčata se nechtěla fotit na společné foto ...
  Tak srazík se vydařil, díky organizátorovi (rům) za přípravu, počasí se vydařilo, dřevěné figurky neutekly, škoda jen, že naše děvčata se nechtěla fotit na společné foto ...  ](./images/smilies/eusa_wall.gif) , přitom jsou taaaak hezká
 , přitom jsou taaaak hezká  . Omlouvám se všem, co na fotkách spí a že jich není málo, tak příště se lépe tvářit
. Omlouvám se všem, co na fotkách spí a že jich není málo, tak příště se lépe tvářit   - to fakt není chyba fotografa
 - to fakt není chyba fotografa  .
 .

,z povedeného srazíku.Hlavní dík za nápad s místem srazu patří 69pavlovi.Počasí vyšlo parádně a opět se sešla parta dobrých lidiček.
 ,z povedeného srazíku.Hlavní dík za nápad s místem srazu patří 69pavlovi.Počasí vyšlo parádně a opět se sešla parta dobrých lidiček. 
 Stihli jsme ještě tu drakiádu a opékání buřtíků
  Stihli jsme ještě tu drakiádu a opékání buřtíků  

, já dám vyloženě jen momentky..
  , já dám vyloženě jen momentky.. 
   směr restaurace
 směr restaurace 

tenhle rok mi nepřál a tak se to snad příští rok zlepší.
 tenhle rok mi nepřál a tak se to snad příští rok zlepší.  jako mám já !!!! To byla velice lehká hádanka
 jako mám já !!!! To byla velice lehká hádanka  
 Ale jsem rád, že je aspoň na fóru Vilda s námi a hádanky řeší obratem
  Ale jsem rád, že je aspoň na fóru Vilda s námi a hádanky řeší obratem  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |